כ'כ קשה לי :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כ'כ קשה לי :(
    נטע
    28/06/2010

שלום ,
    אני בת 13 וחצי מרמת גן והכרתי משהו דרך ידיד טוב שלי מן הפייסבוק , והוא נהיה החבר הכי טוב שלי הוא בא אליי הביתה דיברנו הלכנו לפארק בבוקר בסוף החודש החמישי שהכרנו.
    יש לו חברה והוא עדיין דלוק באקסית שלו , ואני גיליתי לפתע שאני מאוהבת בו , והאמת הוא טרנסג'נדר ואני מפחדת שאמא שלי תגלה מכיוון שהיא טרנסהומפומבית (אלא ששונאים אותם) והיא תנתק בינינו קשר , למרות שהוא מאוד חשוב לי.
    אינני מתביישת בכך שאני התאהבתי בטרנסג'נדר , אני פשוט לא רוצה ש: א' לגלה לו את זה כדי לא להרוס את החברות הטובה שלנו, ב' כדי שאמי תגלה זאת ואני שיקרתי לה שהוא היה בוגר בית ספרי אבל הוא גר באשדוד .
    מה אעשה !?

תודה רבה , אני מצפה שתשובה מהירה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כ'כ קשה לי :(

הוספת תגובה

• חסויה

אייל קנדינוף
    29/06/2010

שלום לך
    אני מבין את הקושי הרגשי שאת נמצאת בו אך לא מובנת לי השאלה.
    מצד אחד את לא מוכנה לגלות לו ומצד שני גם מאימך כך שאף אחד לא יודע באמת על רשותייך!!!
    בנוסף,
    השאלה היא למה את מתאהבת במישהו שכבר מאוהב במישה אחרת? אני יודע שלא תמיד בשליטה אך כדאי מאוד שתשימי לב לכך ואם צריך מתוך כבוד והערכה לבחור יהיה נכון להתרחק זמן מה עד שהתמונה תתבהר. אם הוא יפסיק את ההתקשרות שלו עם אותה אחת - יופי- תהיה לך ההזדמנות לגלות את רגשותיך ולתת צ'אנס לקשר. ואם לא אז עדיף לנתק כי את לא רוצה להמשיך לסבול.
    לגבי אמך, חשוב שאמך תרגיש בטוחה לגביך וזה אומר שיהיה כדאי לספר לה ולשתף אותה ברגשותיך. מה גם שאת לא רוצה לשקר לה. ברור לגמרי שאם נוצר בינך לבין הבחור קשר רומנטי אז זה יהיה קשר מונוגמי ועל פחות מזה את לא מתפשרת!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו