זקוקה לעזרה בדחיפות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה בדחיפות!
    חווה
    28/06/2010

ביתי בת 17.5 יוצאת עם משהו כחודש וחצי והוא בן 25. לדעתי היא יוצאת איתו כדי לשכוח מערכת של חברות שהיתה לה עם מישהו אחר שהיה גדול ממנה ב-3 שנים. לדעתי זה פער גילאים ענק ואני ובעלי מתנגדים בכל תוקף.לקשר הזה. יש לציין שאני תפסתי אותה מאחר שחשדתי שהבחור איתו היא יוצאת מסרב לעלות אלינו הביתה, וידעתי שהיא מסתירה משהו, לבסוף היא הודתה כי ידעה שאנו נתנגד. מזיחה שהיתה לי איתה, היא בכתה ואמרה שהיא מאוהבת בבחור,לי לא נראה , כיון שהיא מנסה לשכוח את הקשר הראשון על ידי הקשר החדש. היא תמימה ואני חוששת שהבחור בן ה-25 ינצל אותה ויזרוק אותה. ואני לא רוצה שהיא תפגע נפשית, גם כך הקשר האחרון גרם לה עצב ודיכדוך. מה כבר יכול בחור בן 25 סטודנט, לדרוש מילדה בת 17.5!? איך אני מפסיקה את הקשר הזה.בתודה מראש, חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה בדחיפות!

הוספת תגובה

• לחווה

אייל קנדינוף
    29/06/2010

היי חווה
    לא נראה לי שאת ובן זוגך יכולים להתערב בהחלטות של בתך שבעוד חצי שנה תהיה בגירה!!!
    אלה החיים שלה והאחריות שלה ואם היא רוצה לצאת איתו כדי לשכו מערכת יחסים אחרת זאת זכותה. פער הגילים הוא לא כזה משמעותי בגילם.
    לומדים מטעויות, זאת דרכנו, היי שם בשבילה, אמרי את עמדתך אך אפשרי לה חופש בחירה כי אם לא, אז היא תסתיר ממך דברים ואת זה את לא רוצה!!!!
    היא אמנם בתווך שבין אישה לנערה אך הדרך שלה למצוא את דרכה היא שלה ואתם ההורם לא יכולים כל פעם להתערב כשאתם רואים שהיא הולכת לעשות טעות. כדי לגדול היא חייבת לטעות. האמיני בכוחה וביכולותיה וסמיכי עליה שתדע לבחור נכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו