שלום (:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום (:
    נטע
    30/06/2010

שלום ,
    יש לי שתי שאלות שאני רוצה לשאול אז בבקשה תענו :

1) קיבלתי תעודה לא ממש טובה שיש לה ממוצע של 74 ואמא שלי אמרה שזה לא טוב אני מפחדת שהיא תראה את כל הציונים שלי ותכעס עלי נורא מה אעשה כדי שלהראות לה שאני ממש משתדלת?

2) יש משהו שאני דלוקה עליו אנחנו חברים טובים מאוד אבל כולם אומרים לי להתרחק ממנו ואני לא רוצה למרות שזה נכון אבל אני משתדלת שכן אבל זה פשוט לא עוזר , אני רוצה להגיד מה אני מרגישה כלפיט אבל הוא מאוהב במשהי אחרת והוא תפוס אני חושבת (על זה שהוא תפוס) , ואני לא מסוגלת להשאיר את זה יותר בבטן ! מה אעשה !! ?

תודה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום (:

הוספת תגובה

• חסויה

אייל קנדינוף
    01/07/2010

שלום לך
    לגבי ששאלה הראשונה,
    תני לאימך את המקום לכעוס כמה שידרש, הכעס שלה הוא הפער בין מה שהיא ציפתה ממך בלימודים לבין התוצאות האמיתיות של ציונייך. אין לי מספיק ידע ממך לדעת למה הצלחותייך בלימודים הן חלקיות. יכול להיות בגלל זמן מחשב או טלויזיה מעבר לנכון או לחץ לפני בחינות או חוסר שעות שינה והרשימה היא ארוכה. מה שכן חשוב יהיה להסביר לאימך, רק לאחר שנרגעה, שאת מתכוונת לקחת את עצמך ביתר רצינות ולרדת לשורש הבעיה ולפתור אותה ויכול להיות שתצטרכי את עזרתה.
    לגבי השאלה השניה,
    למה כולם מייעצים לך להתרחק ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השאלות (:

נטע
    02/07/2010

דבר ראשון , תודה על העצה על השאלה הראשונה ,

דבר שני אומרים לי את זה כי זה נכון , וככל שאתרחק ממנו ככה אני לא יפגע אבל אני לא יכולה כי הוא ידיד ממש טוב שלי .. אז אני כבר לא יודעת מה לעשות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

אייל קנדינוף
    02/07/2010

שוב שלום
    נראה לי שאין לך יותר מידי בררות ויהיה עליך לספר לו על הרגשות שלך כלפיו.
    אבל!!!!!
    יהיה עליך לעשות את השיחה ממקום של שיתוף וכבוד כלפיו כשאת מאפשרת לו לקחת החלטה בריאה בשביל שניכם. מה זה אומר?
    זה אומר שאם הוא מאוהב במישהי אחרת יהיה עליכם לנתק מגע לתקופה מסויימת עד אשר את תתגברי ותהיי מסוגלת לכבד אותו ואת חברתו. הרי אם זה היה הפוך זה מה שהיית מצפה, נכון? אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך!!! והיה והוא לא מאוהב באחרת אז יש לכם סיכוי יחדיו.
    ברור לחלוטין שלנהל כזאת שיחה זה הדבר הכי קשה בעולם, אבל את כבר יודעת מה את עושה בכל אחד מהמקרים ואת מכינה את עצמך בהתאם.
    מה את משיגה מכל זה?
    כנות, בגרות, נאמנות, וטוב לב. אלה תכונות שלא מוצאים בקלות היום ואני בטוח שהוא ישים לב לכך ואם לא אז יש פה סימן שאלה גדול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו