מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל ההתבגרות..אנונימית02/07/2010
שלום,
אני לא כלכך יודעת מאיפה להתחיל אז קודם כל אני אציג את עצמי - אני ילדה בת 15וחצי.
נראלי שזו התקופה הכי גרועה שעוברת עלי בחיים .. אני ממש שונאת את עצמי , אני שמנה משקלי הוא 67 ק"ג ואני לא מצליחה להרזות! ניסיתי בערך כל דבר אפשרי וכלום לא עוזר . הכי כואב לי שחברות שלי שהן הכי קרובות אלי יפות אחת אחת ואני מרגישה לפעמים כלכך מפגרת להסתובב איתן כי רק עליהן מסתכלים ואני כמו אויר בערך.. אני ילדה חסרת ביטחון מאוד אפילו אני שונאת את עצמי ומקרינה את זה גם לסביבה ..כל דבר לא מספק ואותי ואני מרגישה שהכל נובע מהחוסר ביטחון שלי וזה משפיע לי על כל דבר שאני עושה בחיים.. זה מכניס אותי לדיכאון עמוק ואני לא מצליחה כבר לצאת ממנו. אני עולה לכיתה י' ואני לא רוצה לעלות במצב הזה ..
שמעתי מהרבה שאני צריכה ללכת לטיפול מקצועי אבל אני לא רוצה .. אני פשוט לא יכולה יותר להסתובב במצב הזה אני מרגישה מכוערת ומוזנחת ואני הכי מטפחת את עצמי כמה שיותר אפשר..
כבר ממש רע לי במצב הזה ואני כל היום בוכה אני לא יודעת מה לעשות והדיאטה זה נושא שהכי הפריע לי בחים .. בחים לא היה לי גם חבר וזה נורא חסר לי .. אני רואה את החברות הכי טובות שלי לכל אחת מהן היה לפחות חבר 1 או 2 בחים שלה ואני תמיד היתי זאתי שלא הולך לה .. כאילו אני בכלל לא קשורה אליהן ואני חסרת מזל שצריכה להסתכל על ההצלחה של אנשים מהצד ולשבת לבכות על המצב שלי .. אני לא מבינה מה אני כבר לא עושה בסדר.
אני מרגישה לפעמים שבאלי למות להעלם לא להיות כאן יותר.. הכי כואב זה שלאף אחת מהחברות שלי לא אכפת.. הן לא מסוגלות לשמוע אותי מדברת על דברים כאלה לאף אחד לא אכפת ממני אני לבד צריכה לעשות את הדיאטה והשינוי הזה וזה יותר מדי קשה וגדול עלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
אייל קנדינוף02/07/2010שלום לך
דיאטה זה הדבר האחרון שצריך לעשות כדי להוריד במשקל. ברור!!!!!
מי שעושה דיאטות משקר לעצמו ומבזבז כסף סתם.
אי אפשר להרזות מדיאטות, זה למכור שקרים לאנשים.
הדבר שצריך לעשות זה להצטרף לשומרי משקל ולהמשיך לאכול נורמלי מבלי להרגיש רעב!!!!
כדי להרזות באמת אסור להרגיש רעב, כי אז אנחנו עושים שטויות.
אני שוב חוזר, כדי להרזות אסור להרגיש רעב.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז יש לך שתי אפשרויות:
האחת להמשיך להיות מתוסכלת ולבכות על מר גורלך וככול שיעבור הזמן יהיה יותר קשה לעשות את השינוי.
או:
לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב, השיר שלך שיודע שאת תצליחי, אמנם לא מיד, זה יקח זמן, אבל לאט לאט השינוי יבוא.
כדי להרזות באמת צריך לקחת לפחות שנה שלמה של עבודה איטית ויסודית. לבד לא תצליחי לעשות זאת. תצטרכי תמיכה ואין יותר טוב משומרי משקל, הם הכי מומחים בנושא ויש להם הצלחות מדהימות.
אז עכשיו אנחנו מסתכלים שנה קדימה, יש לנו זמן, סבלנות, כוח רצון, וידיעה שבמהלך הדרך יהיו נפילות אבל מיד אח"כ אנחנו ממשיכים קדימה.
לא מאמינים יותר בדיאטות בזק כי אחרי זה מעלים הכול בחזרה!
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להרזות לבד
שרון03/07/2010את יכולה להרזות לבד ! את לא צריכה שום מומחים . אני מדברת איתך מניסיון.
אני בתוך חודש הצלחתי להוריד 2 קילו . נכון שזה נשמע קצת , אבל זה הרבה..
עכשיו אני ממשיכה עם אורך החיים הזה. זאת לא בדיוק דיאטה, אלא אורח חיים בריא.
אני מקפידה לאכול ממתק או אחד או שניים מקסימום ביום.
אני מקפידה לאכול יותר פירות וירקות, ואני עושה הליכה פעמיים בשבוע.
התהליך הזה אומנם לוקח זמן, אבל בעזרת אמונה ורוח רצון את יכולה לעשות את זה .
אני יודעת שזה נשמעת כמו קלישאה ושאני סתם אומרת לך את זה .
אבל אני באמת עושה את כל הדברים האלה..
כשרק התחלתי עם זה היה לי מאוד קשה. כי לפעמים לא מצאתי זמן כדי לעשות הליכות, ולפני שהתחלתי את אורח החיים הבריא הזה אכלתי הרבה שוקולדים והיה לי קשה להפסיק , אז התחלתי בהדרגה..
נגיד אכלתי 4 שוקולדים ביום תמיד , אז ירדתי ל-3 ואז שהתרגלתי ל-3, ירדתי ל-2 ועכשיו אני אוכלת פעם 2 ולפעמים אפילו 1.
אז אני ממליצה על השיטה הזאת, אני מבטיחה שאם תתמידי את תצליחי !
בהצלחה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)