מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסויה05/07/2010
שלום..
אני בת שלוש עשרה כבר ואני תלויה מאוד בהורים שלי..
כל החברות שלי כבר לבד בבית ואני היחידה עם הצורך בנוכחות מבוגר
אבא שלי אמר לי שאם אני לא יתגבר זה ישפיע לי על העתיד ואני אהיה תלויה בבן הזוג שלי
קשה לי להיות בחופש לבד בבית ,משעמם לי מאוד ואני מתחילה לחשוב על מחשבות רעות.
זה קורא לי מאז החופש הקודם ושמתחילים הלימודים זה עובר למרות שיש לי גם בתקופת לימודים הרבה זמן חופשי.
מה אני צריכה לעשות כדי לא לפחד להיות לבד בחופש הגדול והאם זה יכול להשפיע לי על העתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
אייל קנדינוף05/07/2010שלום לך
מי אמר שזה לא טבעי לפחד בגיל 13. אני בן 43 ולפעמים אני מפחד. ולמה בכלל את מתעסקת בשאלה איך זה יהיה עם בן זוג בעתיד? לא נראה לך שזה עוד רחוק? מצד שני את מתארת מצב שבו את נמצאת באי נוחות מסויימת ואפשר מאוד להבין זאת!!!!
להתגבר על פחד ככה סתם מאוד קשה, ואת זה צריך להסביר לאבא!!!( את מוזמנת להראות לו את מה שאני כותב)
מה שיהיה, כדאי ומומלץ לעשות, זה להפגש לבד או ביחד עם ההורים, עם איש מקצוע שיכול לאתר את הסיבה שאת מפחדת כל כך להיות לבד. רק כך יהיה אפשר למצוא פתרון אמיתי ונכון. להכריח את עצמך להפסיק לפחד רק יגביר את הפחד ואת זה אנחנו ממש לא רוצים.
אז המלצתי היא לבקש מהוריך עזרה אמיתית ושישתפו פעולה וביחד תפנו לעזרה כדי שתעברי את המכשלה הזו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)