שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויה
    05/07/2010

שלום..
    אני בת שלוש עשרה כבר ואני תלויה מאוד בהורים שלי..
    כל החברות שלי כבר לבד בבית ואני היחידה עם הצורך בנוכחות מבוגר
    אבא שלי אמר לי שאם אני לא יתגבר זה ישפיע לי על העתיד ואני אהיה תלויה בבן הזוג שלי
    קשה לי להיות בחופש לבד בבית ,משעמם לי מאוד ואני מתחילה לחשוב על מחשבות רעות.
    זה קורא לי מאז החופש הקודם ושמתחילים הלימודים זה עובר למרות שיש לי גם בתקופת לימודים הרבה זמן חופשי.
    מה אני צריכה לעשות כדי לא לפחד להיות לבד בחופש הגדול והאם זה יכול להשפיע לי על העתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לחסויה

אייל קנדינוף
    05/07/2010

שלום לך
    מי אמר שזה לא טבעי לפחד בגיל 13. אני בן 43 ולפעמים אני מפחד. ולמה בכלל את מתעסקת בשאלה איך זה יהיה עם בן זוג בעתיד? לא נראה לך שזה עוד רחוק? מצד שני את מתארת מצב שבו את נמצאת באי נוחות מסויימת ואפשר מאוד להבין זאת!!!!
    להתגבר על פחד ככה סתם מאוד קשה, ואת זה צריך להסביר לאבא!!!( את מוזמנת להראות לו את מה שאני כותב)
    מה שיהיה, כדאי ומומלץ לעשות, זה להפגש לבד או ביחד עם ההורים, עם איש מקצוע שיכול לאתר את הסיבה שאת מפחדת כל כך להיות לבד. רק כך יהיה אפשר למצוא פתרון אמיתי ונכון. להכריח את עצמך להפסיק לפחד רק יגביר את הפחד ואת זה אנחנו ממש לא רוצים.
    אז המלצתי היא לבקש מהוריך עזרה אמיתית ושישתפו פעולה וביחד תפנו לעזרה כדי שתעברי את המכשלה הזו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו