עזרה בדחיפות לגביי אמא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בדחיפות לגביי אמא שלי
    בת 13
    09/07/2010

היי,
    אני כותבת פה כי אני כבר לא יודעת מה לעשות לגביי אמא שלי.
    אני בת 13 ופעמיים בשבוע אני הולכת למקהלה, והיא תמיד חייבת להתלוות אליי כי זה רחוק יחסית מהבית שלנו, הבעיה היא שהיא תמיד נמצאת בחדר וכמובן גם ההורה היחיד שם, וזה נורא נורא מביך אותי. אני פשוט לא יכולה להיות עצמי עם חברות שלי כשהיא תמיד שם, אני לא יכולה לדבר איך שאני רוצה ולא לעשות מה שאני רוצה.
    ניסיתי לדבר איתה על זה, והיא אוטומטית נעלבה ואמרה לי שאני כפויית טובה.
    אני נמצאת במצב הזה שנה שלמה ואתמול הייתה לי מסיבה של המקהלה, אמי אמרה לי שהיא כמובן לא תיכנס, אז לפחות בסיטואציה הזאת נרגעתי, אך לא עברה אפילו שעה וחצי והיא נכנסה והתחילה לדבר חופשי עם הצוות של המקהלה.
    שאלתי אותה למה היא באה והיא אמרה לי שהיא נכנסה בגלל שהיו מבוגרים, אבל הורה אחד לא היה שם!, זה שהצוות המבוגר של המקהלה היה שם זה נותן לה פריווילגיה להיכנס??
    זה היה הקש האחרון ואני פשוט לא מדברת איתה.
    מישהו יכול לתת לי עזרה מה לעשות לגביה?, היא פשוט לא מוכנה לשמוע ממני מילה בנושא הזה כי היא תמיד נעלבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקווה שזה יעזור לך

מישהי
    09/07/2010

אני ממש מבינה אותך... יש לי את מצב דומה עם אמא שלי כול פעם שאני מעירה לה משהו היא אומרת לי"תדברי אלי נורמלי".
    אני מציעה לך אולי לכתוב לך מכתב,שם היא לא תוכל לעצור אותך.
    אולי תכתבי לה שאת ממש מעריכה את זה שהיא מסיעה אותך ומתענינת בך אבל כשאת הולכת למקהלה את מרגישה יותר נוח כשהיא לא שם מפני שאת רוצה להיות עם חבריך..תכתבי לה גם שאת כותבת לה משום שבכול פעם שאת מדברת איתה היא נפגעת ואין לך כוונה בכלל לפגוע בה. (את צריכה כמובן לכתוב מה שאת מרגישה ,כך אני היתי כותבת)
    מקווה שעזרתי לך[:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לגבי אמא שלי

אייל קנדינוף
    09/07/2010

היי לך
    לא הבנתי מדוע את לא יכולה להגיע בכוחות עצמך למקהלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בת 13
    10/07/2010

מכיוון שהיא נמצאת מאוד רחוק מהבית שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 13

אייל קנדינוף
    10/07/2010

שלום שוב
    אני מאמץ את העצה שמשהי כתבה לגבי מכתב!!!!
    אך מכתב זה אמור להיות לאימך וגם לאביך, שבו את מתארת את רגשותיך ותחושותיך ועל כך שמצב זה לא יוכל להמשך.
    זכרי שבמצבך אין יותר מידי מה לעשות מאחר ואת תלוייה באימך להגיע למקהלה, כך שנראה לי שיהיה צורך להתמיד בשיגור המסר האחיד לאימך שבו את אומרת שהיא לא מכבדת את פרטיותך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו