מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקשורתמישהי09/07/2010
קשה לי לפתח יחסים עם נשים וגם גברים כלומר ברמה האישית של לפתח שיחה להכיר מישהו אני ססגורה כזאת.. קשה לי לזרום כמו כולם וכשאני משתדלת לפתח שיחה אז יוצא לא טוב ונתקע... ואני מרגישה שמשהו לא עובר או כנראה השפת גוף שלי לא נכונה או המבט או הדיבור לא יודעת גורם לי לחשוב הנה אני לא טובה יותר.. כולם טובים יותר ממני ומעניינים ואני לא...
כשאני מרגישה תקועה אני ננעלת וקשה לי לצאת מזה... הקושי של קומוניקציה מתבטא בייחוד עם נשים... להכיר בנות חדשות... להבין את המהות של כימיה עם נשים, לזרום... אולי לא להראות מתנשאת.... אני תמיד מרגישה שאני לא מעניינת וכשאני חשה בדחייה מהצד השני זה יוצר אצלי מן מגננה כזאת.. של סנוביות אולי...
אפשר טיפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת
אייל קנדינוף09/07/2010שלום לך
אשמח לדעת את גילך וממתי את חווה קשיים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי10/07/2010אני בת 20 וכל מה שציינתי החל להיות חזק אצלי לפני כשנתיים... קצת פחות משנתיים...
חברות טובות שלי עזבו לחו"ל וניתקנו קשר ונהייתי קצת בודדה... והייתי תמיד רק איתם ובלעדיהם הייתי צריכה פיתאום להיכנס למעגל החברתי שוב....ואז חברה טובה שלי שרק איתה הייתי בקשר ניתקה איתי את הקשר.... והרגשתי אכזבה מחברים שונים... חוויתי המון אכזבות מחברים ואולי הסתגרתי תקופה מסויימת... ועכשיו אני מרגישה את הקשיים הללו... אני משתדלת לעבוד על עצמי אבל זה קשה... והתקשורת שלי לא תמיד תקינה משום מה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
אייל קנדינוף10/07/2010היי, שלום שוב
נראה שבמהלך השנים האחרונות היית בקשר רק עם מספר מצומצם של חברות ומשהו הקשה עליך לייצר קשרים חדשים. טיפים ליצירת קשרים חדשים יש למכביר אך נראה לי שזה לא יהיה הפתרון נכון עבורך.
בתחושה מקדימה הייתי אומר שהקושי שלך נובע מכך שאת נשענת על חיזוקים חיצוניים בכל מה שקשור לדימויי העצמי שלך ובמצב כזה יהיה קשה מאוד לזוז קדימה. לכן יהיה נבון וחכם לפנות לעזרה מקצועית שתוכל לאתר את שורש הבעיה ולטפל בה כדי שתוכלי לצאת ממעגל הפחדים וההשוואות שבו את נתונה.
לא כדאי להמתין כי הקושי ילך ויגבר ככול שיעבור הזמן......
שיהיה המון בהצלחה, את הצעד הראשון עשית ---פניה לפורום, עכשיו, לצעד השני:)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי11/07/2010אני אשמח עם תפרט לי יותר על העניין הזה של החיזוקים החיצוניים כי אני לא בטוחה שהבנתי עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוקים חיצוניים
אייל קנדינוף12/07/2010שלום שוב
הכוונה כאן היא למצב שבו תחושת המרוצות (להיות מרוצה) הפנימית שלך נשענת על מחמאות מבחוץ. ואם אין מחמאות-חיזוקים מבחוץ אז אין מצב רוח טוב. חיזוקים מבחוץ זה דבר חשוב אך בניית ערך עצמי וקבלה עצמית לא פחות חשוב. כשאנחנו כל הזמן עושים חישובים של מי אוהב אותנו או לא ועל בסיס זה מאושרים או לא אנחנו בבעיה.
שאלות שעולות בראש בזמן הכרות חדשה שקשורות לרוצה להכיר אותי או לא? אני מוצא חן בעניו או לא? אני נראה מספיק טוב או לא? אלו שאלות שמראות שאנחנו מבוססים על מה חושבים עלינו וזה יוצר מתח נפשי שלא מאפשר להיות טבעיים.
יש מקום לכאלה שאלות שיצוצו אך לא שישלטו!!!
מקווה שזה יותר מובן ואם לא אשמח להרחיב יותר על בסיס שאלה חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)