עזרה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בדחיפות
    נטע
    09/07/2010

היי,
    שמי נטע בת 13 וחצי מקריית שמואל .
    יש משהו שהכרתי דרך המאמן שלי לכדורסל הוא בן 19 ואני די דלוקה עליו באמת כי הוא תמיד איתי מדבר איתי ודואג לי, הוא מאוד אמין
    הוא ממש גדול ממני ב- 6 וחצי שנים ואני לא יודעת מה לעשות תמיד אומרים לי את לא יכולה להציע לו לצאת הוא גדול ממך..
    ואני רוצה להציע לו לצאת מאוד מה אעשה אחרי שכולם אומרים לי את זה איך אני אמורה להתנהג איתו כדי שהוא יציע לי כי בדרך כלל בנות לא מזמינות בנים לצאת אז איך אוכל לגרום לו לכך? וזה נורמלי להתאהב במשהו שגדול ממני ב- 6 וחצי שנים?

תודה מראש ,
    נטע (:

המשך יום נעים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בדחיפות

הוספת תגובה

• לנטע

אייל קנדינוף
    09/07/2010

היי נטע
    נראה לי שאת לא כל כך תאהבי את מה שאני הולך לכתוב לך. אבל אין בררה, אני לא יכול לספר לך סיפורים.
    זה נכון שהבדל של 6 שנים בין בני זוג הוא לא משמעותי, אך לא בגילך!!! ברור לי ומובן לי לגמרי שהתאהבת חזק בבחור ששווה את זה. לפי מה שאת מספרת הוא אדיב ונחמד ודואג ושומר עליך. מה בחורה צריכה יותר מזה?
    אך נראה לי שהוא מגיע ממקום של תמיכה ועזרה כמו אח בוגר לאחותו הצעירה.
    לגביך, זה גם יכול להראות כך, יכול להיות שאת התאהבת בו בגלל התכונות שתוארו למעלה? הן סיבות מספיק טובות להתאהבות אך הן צריכות להיות הדדיות. זה אומר שהוא נמשך אליך רומנטית!!!!האם זה קורה..?
    אל תשכחי שהוא בן 19 ואת בת 13 ואם הוא מחליט לצאת איתך, זה יכול להחשב כעברה על החוק.
    כך שנראה לי שיהיה כדאי ליזום שיחה בינך לבינו ולספר לו על טיב תחושותיך כדי שידע ויוכל לעזור לך לעבור את זה מבלי לוותר על הקשר היפה שנוצר בינכם ויכול להמשיך לעתיד.
    אם יהיה קשה לשוחח אז את יכולה פשוט לכתוב לו מכתב
    אני יודע שמה שכתבתי הוא לא הכי נעים לשמוע אך יהיה קשה להתעלם ממה שקורה באמת, ואם את רוצה לדעת את האמת גשי ושוחחי איתו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתגובה

נטע
    09/07/2010

היי שוב,
    לא נורא אולי לא אהבתי אבל מה לעשות זאת האמת (:
    למשל כשהייתי באימון היום בכדורסל אז ישבתי לי בצד ציירתי לעצמי משהו ולא שמתי לב שהוא הגיע הוא ליטף את השיער שלי וליטף את ידי ..
    זה אומר משהו מבחינתך ?

תודה מראש נטע (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע

אייל קנדינוף
    10/07/2010

היי שוב
    כן, זה אומר שאת חשובה לו והוא דואג ומחבב אותך כמו אחות צעירה. אם זה לא היה כך הוא לא היה מעיז לעשות זאת מאחר והיה מתח רומנטי בינכם....
    שיהיה בהצלחה
    איל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו