מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששותאדווה12/07/2010
שלום,אני לא יודעת מה לעשות בחופש הגדול בקשר לחברות שלי. לא מספיק שבזמן ביה"ס אנחנו לא כ"כ בקשר,ואנחנו מסתובבות יחד רק בהפסקות,עכשיו אני רואה שהן נפגשות (כל החבורה) ולא מזמינות אותי. אני מרגישה שאני תמיד צריכה לשמר את היחסים איתן,לשאול אותן מה קורה וכו' אבל הן לא משתפות פעולה וכבר התייאשתי.
מה לעשות? הן החברות היחידות שלי בביה"ס,מה אני אעשה כשנחזור לביה"ס,עם מי אני יהיהההה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אדווה12/07/2010ואני גם חייבת להוסיף משהו אם כבר פירסמתי תגובה..אני ילדה שאוהבת לשבת בשקט ולא לדבר,נגיד אם אני במונית והנהג מנסה לדבר איתי אין לי כוח לדבר איתו.
אני מעדיפה לשבת בשקט שלי הרבה פעמים,ממה זה נובע? לפעמים זה ממש לרעתי כי אנשים מנסים להכיר אותי ואני לא זורמת איתם בשיחה.
אשמח לשמוע מכם1!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אייל קנדינוף12/07/2010שלום עינבר
על פניו את מעלה שתי נושאים אך נראה שהם קשורים אחד לשני.
נראה שהשאלה שלך יותר קשורה ללמה את מופנמת וקשה לך לייצר קשרים חברתיים?
האם אני צודק?
ואשמח לדעת את גילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אדווה12/07/2010אני בת 17 וכן אתה צודק כנראה שיש קשר בין הדברים אך אין לי מושג ממה זה נובע המצב הזה..
תוכל לעזור לי אני מקווה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
אייל קנדינוף13/07/2010היי שוב
המצב הזה יכול לנבוע ממגוון רחב של סיבות. זה לא יהיה נכון ומקצועי לנסות פה בפורום לטפל במה שאת מתארת. יהיה נכון לגשת ליעוץ מקצועי שיאפשר מיקוד וטיפול כנה עד שתראי שיפור.
אפשר יהיה להגיד שכשאנחנו משווים את עצמנו לאחרים אנחנו בעצם מבטלים את היחודיות שלנו ופה נפער פער שקשה לסגור ומשליך על תחושות של בטחון עצמי.
את מוזמנת לפנות אלי וזאת במטרה למקם את הקושי על בסיס של מידע נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
אדווה15/07/2010איך אוכל לפנות אליך כמו שביקשת? כתובת אימייל אפשר לקבל?..:) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
אייל קנדינוף18/07/2010את מוזמנת לטלפן
הפרטים שלי מופיעים בקרדיט בראש הפורום
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)