בקשה לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לייעוץ
    ליאן
    16/07/2010

אני ליאן , אני בת 15 .
    לפני כשבוע , שבוע וחצי התחלתי לדבר עם ילד שהוסיף אותי לפייסבוק , אני הכרתי אותו בפנים וסיפרו לי עליו דברים - הוא מהעיר שלי אבל לא יצא לנו לדבר אחד עם השני .
    הגיע מצב שאנחנו פשוט מדברים שעות על שעות דרך המסן .
    הוא גדול ממני בשנתיים והוא אחד שהיה עם הרבה בנות - והרבה בנות רוצות אותו , ורוב הבנות שהוא היה איתן הן בגיל שלו או גדולות ממנו .
    במהלך השיחות הוא אמר שממש כייף לו לדבר איתי ושאני נראית לו אחלה.
    אני עדיין עוברת טיפול אורטודנטי - מה שאומר שיש לי גשר...
    זה בדרך כלל לא מפריע לי , גם היו לי כמה חברים . אבל הפעם אני מפחדת
    לא יצא לי להיות עם מישהו שהוא בשנתיים יותר גדול ממני , גם מפאת הציפיות והרצונות בקשר שהן שונות משלי . הוא רוצה להפגש , ואני ממש מפחדת שהוא ירתע מהעניין שיש לי גשר - אני יודעת שזאת סיבה מצחיקה לפחד ממנה אבל היא מטרידה אותי, אולי גם זה שהוא אמר שרוב החברות שלו היו גדולות זה עוד יותר גורם לי להרגיש ככה... בעזרת השם הגשר יורד בעוד חודשיים ככה... אבל עדיין עד אז יש זמן ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לייעוץ

הוספת תגובה

• ליאן

אייל קנדינוף
    16/07/2010

היי ליאן
    קודם כל תגידי תודה שיש לך גשר.!!!!
    עכשיו תדעי באמת מה חשוב לבחור. והאם הוא מתמקד בחיצוני או בפנימי. כך שהגשר שיש לך הוא המבדק עד כמה הבחור הוא איכותי ורציני. הרי הדבר האחרון שמעניין אותך זה סטוץ, נכון? אנחנו פה בשביל קשר רציני. אז אם יש לך גשר או אין לך גשר, זה הדבר האחרון שצריך לעניין פה. מה שכן צריך לעניין מעבר לצורה החיצונית הוא האם הוא יכבד, יעריך, יאהב, יתמוך, יהיה כשקשה. האם הוא שווה את כל מה שאת משקיעה?
    אז בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו