מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות??איה16/07/2010
בגלל שיש לי מחזור ממש כואב כבר הרבה מאוד זמן ומשככי כאבים פועלים אבל רק לקצת זמן. דברתי עם אחותי הגדולה ואמרתי לה שהייתי אצל גניקולוג והוא נתן לי גלולות פליים ואמר שזה יעזור
אחותי אמרה לי שחבל שלא דברתי איתה לפני כי כשהיא התחילה לקחת גלולות אמא שלנו ממש הייתה נגד ועשתה לה ת'מוות בגלל זה עכשיו אני ממש מפחדת שאמא שלי תגלה ולא יודעת איפה כדאי להחביא אותם כדי שלא יהיה סיכוי בכלל שאמא תראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיה
אייל קנדינוף16/07/2010שלום איה
אכן מצב לא נוח.
אם הגלולות פתרו את הבעיה ויש הפחתה משמעותית בכאבים, אזי נותר לנו להביא את אימך להבנה שזה הטיפול והיא תצטרך להשלים עם זה.
מה שהייתי עושה זה ניגש שוב לגניקולוג ומבקש מכתב או המלצה שמסבירה את הנושא +מרשם ומבקש מאמא לקנות את הגלולות.
או, הולך שוב לגניקולוג ביחד עם אמא כדי שהיא תקשיב לרופא ותפנים את מה שיש לעשות.
ואם כל זה לא אפשרי, אז אין בררה אלא להסתיר את הגלולות כמה שניתן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)