תשלום לילד עבור טיפול באחיו הקטן ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום לילד עבור טיפול באחיו הקטן ?
    דיאנה
    21/07/2010

שלום רב,
    אני פונה אליכם עם דילמה כזו. בת של בן זוגי בת 12 , רוצה מאוד להרויח כסף . אפשר לקורא לזה אובסיסיה. לאחרונה היא הציעה לשמור על אחיה הקטן בין שנתיים ( ילד שלי ושל אבא שלה) תמורת סכום כסף שאנו נשלם לה.
    אני לא רואה שזה נכון לי, למרות שבין זוגי כן חושב שזה נכון ונחוץ במצבה לעשות את עבודה הזאת ולשלם לה .
    אשמח לקבל התיחסותכם .

תודה
    דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדיאנה

אייל קנדינוף
    23/07/2010

שלום לך
    על פניו אין מניעה לאפשר לה להרוויח כסף משמרטפות על אחיה הקטן כל זמן שברור וידוע לכם מעל כל ספק שהיא אחראית ב 100%.
    במקביל תידרש אבחנה ברורה בין השמרטפות לבין חובות אחרים שיש לה כלפי הבית שבו היא גרה כמו סידור וניקוי החדר שלה, החלפת מצעים וכו'.
    יש להתנות אפשרות זאת על בסיס של תפקוד מלא בשאר הטרטורייות כמו לימודים שעות שינה מחשב טלוויזיה עוד.
    זה טבעי ונכון הרצון שלה להרוויח כסף, צריך לשים את היד על הדופק ולראות שהכסף לא מוציא אותה מאיזון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפך!

רינה
    17/08/2010

יש לי בנות גדולות + תינוק. להפך, כשהן מציעות את עזרתן שיבוא עם כסף ! גם טוב! כל עוד העזרה מופיעה תגידי תודה ברגע שלא תגיע זה כבר בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו