מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום לילד עבור טיפול באחיו הקטן ?דיאנה21/07/2010
שלום רב,
אני פונה אליכם עם דילמה כזו. בת של בן זוגי בת 12 , רוצה מאוד להרויח כסף . אפשר לקורא לזה אובסיסיה. לאחרונה היא הציעה לשמור על אחיה הקטן בין שנתיים ( ילד שלי ושל אבא שלה) תמורת סכום כסף שאנו נשלם לה.
אני לא רואה שזה נכון לי, למרות שבין זוגי כן חושב שזה נכון ונחוץ במצבה לעשות את עבודה הזאת ולשלם לה .
אשמח לקבל התיחסותכם .
תודה
דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדיאנה
אייל קנדינוף23/07/2010שלום לך
על פניו אין מניעה לאפשר לה להרוויח כסף משמרטפות על אחיה הקטן כל זמן שברור וידוע לכם מעל כל ספק שהיא אחראית ב 100%.
במקביל תידרש אבחנה ברורה בין השמרטפות לבין חובות אחרים שיש לה כלפי הבית שבו היא גרה כמו סידור וניקוי החדר שלה, החלפת מצעים וכו'.
יש להתנות אפשרות זאת על בסיס של תפקוד מלא בשאר הטרטורייות כמו לימודים שעות שינה מחשב טלוויזיה עוד.
זה טבעי ונכון הרצון שלה להרוויח כסף, צריך לשים את היד על הדופק ולראות שהכסף לא מוציא אותה מאיזון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפך!
רינה17/08/2010יש לי בנות גדולות + תינוק. להפך, כשהן מציעות את עזרתן שיבוא עם כסף ! גם טוב! כל עוד העזרה מופיעה תגידי תודה ברגע שלא תגיע זה כבר בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)