מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד מתבגראמא דואגת26/07/2010
שלום רב,
אני אמא לילד בן 12+ מנישואים קודמים וילד בן 7 מנישואים עכשויים. הגדול בשנה האחרונה נסוג מאד בציוניו בביה"ס ולא מעט פעמים נקראתי למורה על התנהגות לא הולמת בשיעור. בבית המצב לא שונה-המשפט"לא רוצה" שגור בפיו יותר מכל דבר אחר. כל דבר איתו מתנהל בדרך של מו"מ,עצבים,צעקות ומה לא. לא עזרו כל ההסכמים שנקבעו בעבר איתו, והתנהגותו מתאפיינת באלימות של טונים גבוהים ואלימות פיזית מתונה כלפי אחיו הקטן. לפעמים נראה כי יש לי בריון בבית שמנצל את כוחו הפיזי ורמת הדציבלים שיש לו. לקחתי אותי פעמיים לשיחה עם פסיכולוגית שמכירה אותו ויותר הוא לא מוכן ללכת אליה למרות שהשיחות התקיימו בנוכחות בעלי ואנוכי.
אין לי הרבה סבלנות באופו אישי ולרוב אני מרגישה שבא לי פשוט לתת לו סטירה שתפסיק את התנהגותו. אני לא מהאמהות הסובלניות והסבלניות במיוחד ואני יודעת שגם אני צריכה לעשות שינוי בראש,אבל כמה שאני מנסה תגובותיו מיד מעורררות בי את הצד הלא טוב שבי שרוצה פשוט לצרוח ולצעוק.
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימא דואגת
אייל קנדינוף26/07/2010שלום לך
בדחיפות פונים לייעוץ/אימון, כמו שאת כותבת, הבעיה לא נמצאת אצל הבן אלא בחוסר סובלנות שלך כלפיו ומפה נובעת ההתנהלות האלימה שלו כלפי החלשים ממנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)