מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אתן לה אישור בכך?רותי03/08/2010
לפני כמה ימים הבת שלי פנתה אלי ואמרה שהיא רוצה שאלך איתה לרופא נשים, אמרה שיש לה בעיה שממש קשה לה בימים לפני הווסת (כאבי ראש, סחרחורות, עצבנות) וחברתה הטובה לוקחת גלולות שקראה להן פליים בשביל זה והיא רוצה גם כי טוענת שזה מקשה עליה
אני יודעת שהיא לא משקרת ואכן מאוד קשה לה בימים הללו אך מפה ועד לאשר לה לקחת גלולות? ואם היא תתחיל לקיים יחסי מין כי היא חושבת שנתתי לה אישור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי
שלי ורדי03/08/2010שלום רותי,
בת כמה הבת שלך? כי יש גיל בו יחסי המין בתוך קשר חברות כמובן, אינם לא רצויים. אך נניח שהיא צעירה. את חושבת שהיא לא מבינה ולא מצליחה להבדיל בין הסיבות השונות להן נוטלות הבחורות גלולות ולמה את כאימא נותנת את אישורך? את תמיד בהזדמנות זו יכולה לדבר אתה ולהזכיר לה את עצם קיום יחסי המין ואת התפיסה שלך שהיא צעירה לכך. אך עדיף קודם כל שתיגשו לרופאת נשים והיא תסביר לה הכל, על הגלולות ואם בכלל היא מסכימה לתת לה אישור לכך. בשיחה הזו, את יכולה להבהיר את עמדתך שאישורך לכך אינה אומרת גם הסכמה על יחסי מין בגיל שלה. מעבר להסברים חינוכיים לשיחות על התנהגות בעלת תבונה בעניין יחסים בגיל הזה, לא תוכלי לשלוט ללא גבול בהחלטות שלה. אנחנו לא יכולים להחליט לילדנו באופן מוחלט מתי זה זמן הנכון, יש טווחי גיל שרצויים אך הרבה תלוי בנסיבות כמו יצירת קשר עם המין השני והבשלות הרגשית של הבת.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)