מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי..שחר13/08/2010
אני בת 16 ויש לי בעיה בלדבר עם אנשים חדשים.. שהכרתי לא מזמן..
דוגמא יצאתי עם חברה להסתובב בשכונה שלה והיא פגשה המון חברים בנים שלה .. מלא .. בקיצור הם ישבו איתנו ואני פשוט הרגשתי לא רצויה לא היה לי על מה לדבר איתם.. זה או שאני ביישנית מידי ואני יודעת שזה לא זה או שפשוט קשה לי להפתח ואין לי נושאים לשיחה .. וזה זה.... איך אני יכולה להכיר אנשים חדשים בלי להשתעמם ולשעמם.. אלא לדבר ולפתח שיחה .. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר
שלי ורדי14/08/2010שלום שחר,
את מתביישת מבנים פשוט, אולי את לא ביישנית אך כל עניין מפגש עם בנים גורם לך למתח, איך את נראית בעיניהם וכו'. העובדה שאת עם חברה מאד חברותית ופתוחה לא הקל עלייך הפעם אך לפעמים זה כן מאפשר להיפתח להיות עם חברה לא ביישנית. זה נראה לי יותר מדי בשבילך לפגוש הרבה בנים חדשים ביום אחד, את צריכה קצב יותר אטי ומפגש יותר אינטימי עם פחות אנשים. תנסי להתייחס לבנים כמו אדם לאדם, להיות טבעית כמו עם חברות. זה הכי טוב נכון,
אין מה לעשות, את צריכה להתנסות, להיות בקרבת חברים, אולי בחבורה מעט קטנה ואינטימית בה תוכלי בקלות יתר להתבטא, ועם הזמן תרגישי יותר בנוח
לא כל בן אדם אמור להיות פתוח מהרגע הראשון. יש אנשים ובנים בפרט שמעדיפים בנות שקטות, כי השקט הזה מושך אותם כי גורם להם לתחושת מסתורין ולא תמיד גורם לשעמום.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)