..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ..
    מאיה
    15/08/2010

היי אני אוהבת כבר משהו 8 חודשים..
    וכול החברות שלי ידעו...
    לפניי חודשיים חברה טובה שלי נהייתה חברה של אותו ילד ... אני ממש כעסתי עליה ועכשיו אני לא מדברת איתה.. היא הכאיבה לי נורא ואני לא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ..

הוספת תגובה

• למאיה

שלי ורדי
    15/08/2010

משתתפת בכאב שלך,
    כבר לא יודעת אם הבחור הוא החשוב כאן עצם העניין שאת מרגישה נבגדת מהחברה...מעניין איך היא מסתכלת בך בעיניים , מה היא אמרה לך, האם היא הרגישה צורך להסביר...תנסי לדבר אתה, להעביר לה מסר בדרך ישירה או דרך חברות שהתאכזבת. אם היא רגישה בטח ניחשה בעצמה שאת כועסת...לגבי הבחור, יבוא מישהו אחר, אין הרבה טעם לאהוב מישהו שכנראה אינו מעוניין, תנסי קודם כל בפעמים הבאות למצוא רמזים שגם את מוצאת חן בעיניי הבן, לפני שאת נותנת לליבך "להפליג" ברגשות. הזמן יעשה את שלו מבחינת הכאב

כל טוב,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מאיה
    16/08/2010

תודה..
    אבל בתחילה החברה בכלל לא הבינה שאני כועסת עליה היא לא חשבה שעשתה משהו לא בסדר..
    היא דיברה איתי כמו תמיד ואני לא הגבתי... ניסיתי להסביר לה כמה פעמים שאני כועסת עליה אבל היא לא הבינה.. לפני שהייתה חברה שלו היא דיברה איתי ושאלה אותי עם אני עדיין אוהבת אותו ניסיתי לרמוז שכן כי לא היה לי נעים להגיד "כןן ברור מה את חושבת" אני לא יודעת מה היא חשבה דיברתי עליו כל יום!... אבל היא לא הבינה כעט אני רבה איתה על זה שהיא בכלל לא הקשיבה לי ..אני ממש התקשתי להבין שהיא עשתה את זה ... לעומת זאת שאר החברות שלי בהתחלה ממש תמכו בי אבל אחרי כמה זמן הן חשבו שמה שהיא עשתה זה לא כזה ביג דיל...
    אני יודעת בוודאות שאין לי סיכוי עם אותו ילד.. אבל תמיד אמרנו שחברות יותר חשובות מהבנים ואז פתאום היא עושה את זה אני לא יודעת עם אני יסלח לה אני יוכל לבטוח בה שוב..
    את בכול זאת חושבת שאני צריכה להמשיך להיות חברה שלה ולהביע בטחון שמה שהיא עשתה לא מזיז לי והיא עצמה לא מזיזה לי (הילדה הזאת היא ילדה "מקובלת"..)??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו