מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירסינגדוד15/08/2010
שלום לכולם.
בני בן ה-15 וחצי מיתעקש לעשות פירסינג ואני לא מסכים בכלל ואני מוכן לעשות הכל כדי שלא יעשה יותר ישלו כבר 3 אבל הוא מיתעקש ונילחם בנו כועס ועצוב
האם עליי להרשות לו לחורר את עצמו כדי שיהיה שלום בית או שעליי להיות קשוח ולא להרשות לו
עוד בעיה היא שהוא יוצא עם כל מיני מיתבגרים אחרים פריקים כאלו וחלקם הומואים ולסביות
ואיני מסכים
תודה מראש
דוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
מישהי.15/08/2010תיראה,אני ילדה ואני יכולה להסביר את בנך אם הוא רוצה לעשות עגילים במקומות מסוכנים תסביר לו שזה מסוכן ואתה דואג לבריאות שלו. בקשר לחברתו,הומאים ולסביות אם בני אדם רגילים רק שהם אוהבים משהו שונה,זה לא אומר שהם לא נחמדים ויכול להיות שכיף לו להיות בחברתם,אני לא פסיכולוגית או משהו אבל מקווה שעזרתי(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
שלי ורדי16/08/2010שלום דוד
תראה , העניין של הפירסינג חשוב שתתעקש אם זה מסוכן או מגוחך 4 פירסינג זה נראה כלפי חוץ כבר מגוחך אך במקומך לא הייתי נלחמת ושוברת את הקשר עם הילד, בתנאי שהדרישות שלו לא מסכנות אותו. בטח ובטח אך תוותר על הסברים, על כך שהחיצוניות לא מייצגת בהכרח את הפנימיות, הרי הוא רוצה להציג דימוי מסוים דרך הפירסינג, משהו שחסר לו באישיות. החדשות הטובות עם העניין הזה הינן שאחרי כמה שנים , 3 שנים בערך כל העניין הזה יעבור כלא היה (ברוב המקרים). לגבי סוג החברים שלו, אם הם ילדים טובים ובני אדם טובים, מה יש להתערב? אך מדאיג אותי למשל שאולי הוא מרגיש לא שייך ומתקרב רק לנערים/ות אלה... הייתי ממליצה על ייעוץ פסיכולוגי, הוא נראה לי ללא כיוון, קצת אבוד.
אך שום דבר לא בכוח רב מיד, צריך שתהיה לך דעה ומילה והתעקשות אך לא במחיר של שבר בקשר
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)