מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאייל שלום רב.פנינה18/08/2010
אני אמא ל-4-בנים: נדב 15. אבירם 14. אופיר 12. דודו 6.
עקב נישואים קשים ואלימים החלטתי סוף סוף להתגרש. באפריל שנה שעברה בעלי עזב את הבית ונשארתי לגדל 4 ילדים לבד בלי מזונות ובלי עזרה מאף אחד כולל משפחתי שתומכת בבעלי עד עצם היום הזה. אני סובלת ממחלת שרירים ועקב כך אני מקבלת קצבת נכות מביטוח לאומי ומכך אני מקיימת את ארבעת ילדיי. אחריי שכמה חודשיים בעלי הבין שאני רוצה להתגרש ניסה הוא בכל דרך לנסות להניע אותי מכך. משלא הצליח החליט להשתמש בילדים והחל להרעיל אותם נגדי תוך שהם גרים איתי בבית שניי הגדולים. רבו איתי קיללו אותי האשימו אותי בכל המצב הזה הייתי אלימות מצדם באחד הפעמיים הזמנתי ניידת משטרה כי זה יצא משליטה ואחד הילדים רצה להרים עליי יד.
כל הזמן החיים שלי ושל הילדים היו תחת הטלפונים הכבדים של האבא ודיווח מלא מה אמא עשתה כל היום. בינואר לפני 8 חודשיים הילדים עזבו את הבית אחחרי ויכוח ועברו לאבא שלהם כך שנשארתי לבד עם שניי הקטנים.
נכון להיום הן לא בקשר איתי לא מתקשרים אליי לא מתקרבים אליי פניתי לרווחה ועקב ועדת החלטה הוחלט לשלוח את המשפחה כולה למרכז הורים ומתבגרים בב"ש גם שם אחריי כמה שיחות הבנים לא רצו לבוא. הפסיכולוג ניסה הכל!! ולא הצליח לשכנע אותם להגיד אח"כ היה דיון בבית משפט ושם השופט החליט שאראה את הבנים במרכז קשר המצב עוד יותר ידרדר...... ליבי עצוב אני מתגעגעת לילדים מאוד. מרגישה שמישהו חטף לי אותם ולא רוצה להחזיר אותם. הסתות זה דבר קשה מאוד.. במיוחד לילדים. אני לא יודעת מה לעשות. מה עוד אפשר לעשות? אשמח לתגובה בתודה פנינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנינה
אייל קנדינוף18/08/2010שלום פנינה
לבי לבי אליך, אין לי ספק שאת עוברת גיהנום עלי אדמות. אימא שלא יכולה לראות את ילדיה עוברת סבל בל יתואר.
על פניו, לפי מה שאת כותבת, הרבה לא ניתן לעשות. עליך לכבד את רצון ילדיך הבוגרים ולהמתין בסבלנות עד יעבור המשבר. יש תקווה שאם תרפי יתעורר בהם הצורך לראות את אימא שלהם. בנוסף, הזמן יכול לרפא וכל זמן שאת לוחצת את לא מאפשרת להם לראות את המצב לאשורו.
ככול שהם יתבגרו יגדל בהם הצורך לגבש דעה משלהם והם יוכלו להתנגד לשטיפת המוח של בעלך לשעבר.
שיהיה המון בהצלחה
וסבלנות.
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)