מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי..חסוייה29/08/2010
אני בת 13 וחצי.
ועברתי תקיפה מינית וגיליתי שאני בהיריון.
אני לא יודעת מה לעשות. קשה לי מאוד.
אני לא יודעת איך לספר להורים שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה
אייל קנדינוף29/08/2010שלום לך
את חייבת, אבל ממש חייבת לספר להורים וממש מהר לגשת לתחנת המשטרה.
זכרי: את לא אשמה!!!!!!!!!!!!!!
גופך שייך לך ולאף אחד בעולם מותר לגעת בך ללא רשות!!!!!!!!!!!!!!
לא משנה מה קרה, זו לא אשמתך ויש לך את הזכות הלאה להגנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסוייה29/08/2010אין ביני יבין ההורים שלי קשר טוב.
ואני מרגישה שזאת כן אשמתי אבל גם אשמתם של ההורים שלי.
לפני שנתיים וחצי הורים שלי החליטו להתגרש והסיבות לא היו נעימות.
ההורים שלי כל הזמן שמים אותי באמצע, הם מספרים לי מה קורה ומי עושה מה.
עקב הסיבות נכנסתי לדיכאון עמוד וירדתי במשקל ופיתחתי הפרעות אכילה (בולמיה)
וברחתי לסיגריות.
והכל מתערבב לי ביחד.
ירדתי לקנות סיגריות (באתו הלילה) ועצרתי במקום חשוך ואז זה קרה.
אני לא יודעת מה לעשות.
אני מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשה
אייל קנדינוף29/08/2010תתקשרי עכשיו ל 1201 ערן ומיד יטפלו בך ויעזרו לך תתקשרי!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוייה29/08/2010עוד לא עיכלתי מה שקרה.
אני לא יודעת מה לעשות.
אני מרגישה חסרת אונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדשה
שלי ורדי29/08/2010היי
מבינה לליבך
תתקשרי אליי
0546228070 אם אני לא עונה, תשאירי הודעה ואחזור
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)