מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבולות בנער בן 13.5 כיתה ט'gila01/09/2010
שלום,
שאלה : האם כשהילד מתחצף ולא מדבר איתי כבר 3 שבועות בגלל שכעסתי עליו ואחרי כמה נסיונות לדבר איתו עלו בתוהו, הוא עושה מה שהוא רוצה ונח לו עם זה שאנחנו לא מדברים, כי אין גבולות, אין משמעת ויש הרבה חוצפה, איך אפשר להמשיך כך. בנוסף בעלי כועס עלי שאני לא עושה מספיק מאמץ לדבר איתו איך אפשר לצאת ממעגל זה.
יש לציין שבני יש לו הפרעת קשב ונורא קשה איתו. אשמח לקבל עצות
בברכת שנה טובה, גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילה
אייל קנדינוף01/09/2010היי גילה
מה היא גישתו של בן זוגך למצב עם הבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבולות
גילה02/09/2010לאייל קדינוף שלום,
תודה על שאלתך, גישתו של בעלי היא מצד אחד טוב שאני ובני לא מתקשרים יש פחות חיכוכים ומריבות סביב נושא המשמעת והגבולות.
מצד שני בעלי כועס עלי שאני לא מנסה להתקרב לבני, למרות שאני כן מנסה, אך בני נמנע.
אני חסרת אונים כי אני לא יודעת איך להתנהג נכון במצב כזה, אני כועסת על בעלי כי הוא חושב שהוא צודק שלא צריך לייצור אצל הילד לחץ, כי הילד נכנס ללחץ והתפרצויות זעם כשנכנסים בו, גם אם בעדינות. ובעלי רוצה להימנע מכך, כי קשה לו להתמודד עם ההתנהגות של הבן.
יש לציין שבני חכם ופיקוח ויודע איך להשיג את מה שהוא רוצה אם זה בשעות שינה מאוחרות וכו'.
ושוב תודה, ושנה טובה, גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
אייל קנדינוף03/09/2010שלום שוב
כל זמן שאת ובן זוגך לא תהיו חזית אחת מול בנכם הקשים ימשכו. נראה שבן זוגך מעדיף שקט וקשה לו להתמודד עם הבן. מצד שני, לך לא פשוט להיות מול גיל ההתבגרות שבודק כל הזמן עד היכן ניתן למתוח את החבל.
יש לזכור שתקופה זו שעוברת על בנכם היא תקופה חשובה ומשמעותית בעיצובו לעתיד ברמת יכולת לקיחת אחריות, משמעת עצמית ומימוש חופש בחירה. הדרך שבה זה אמור להתבצע בתקופתנו אמורה לאפשר למתבגר חופש בחירה במסגרת היכולות המנטליות, ורגשיות שלו. בנוסף, יש להגיע אתו להבנות והסכמים שמגשרים ומסדירים את כל תחומי החיים בבית ומחוץ תוך שימת דגש על תשלום שהוא קובע במידה והוא לא עומד בהסכם שעליו הוא חתם.
יהיה נבון לפנות לייעוץ/אימון/הנחיית הורים כדי לרכוש את הכלים הנדרשים לטובת בניית קשר פורה ומקדם שיתמוך בתקופה הלא ברורה ודרמטית שבנכם עובר. ושירגיע את הרוחות בינך לבין בן זוגך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבולות ותודה רבה
גילה04/09/2010לאייל קנדינוף שלם רב,
תודה רבה על תשובתך, זהו בדיוק מה שאנו עוברים עכשיו ואני מאוד מודה לך על תשובתך שגם מחדדת את בעייתי ואני אקח את עצתך בועזרתך ומי יתן וירבו כמותך מכל הלב והמון תודה, ושתהיה לך שנה טובה שנת בריאות והצלחה.
חג שמח, גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
אייל קנדינוף04/09/2010תודה רבה על המילים החמות
ושנה ברוכה וטובה גם לכם
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)