בדיכאוןן!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיכאוןן!!!
    טל
    01/09/2010

אז ככה לפני 3 שנים הכרתי את החבר שלי היינו מאוהבים וויתרתי על הכל בישבילו והיינו כל הזמן ביחד התנתקתי מכל העולם היו לי הרבה חברות שנילחמו עלי ואמרו לי שבסוף אני ישאר לבד והן צדקו אני לבד עכשיו ולא רק זה אני וחבר שלי כבר לא אוהבים יותר אבל אנחנו ביחד וזה בגללי הוא אמר לי שהוא כבר לא אוהב אותי ומרגיש תקוע הוא בן 18 וחצי אני בת 15 וחצי אני לא נותנת לא להתחיל תחיים שלו אני רגילה אליו ותלויה בו אני מאווווד קנאית ורוכשנית ובגלל זה גם קשה לי לשחחר ממנו ו הוא אמר שהוא יעשה הכל בישבילי והוא יעבור עם המשפחה שלו לירושלים ולא יכיר בנות ככה יהיה לי יותר קל להתחיל מהתחלה וגם כי אני מפחדת מהלבד. הבעיה עכשיו שאני לא רוצה ללכת לבית ספר אני יודעת שכולן רוצות לראות מה אני יעשה עם מי אני יהיה למרות שהיום בבוקר ילדה שהייתהחברה טובה שלי התקשרה אלי קצת לפני 8 לשאול איפה אני ואם אני באה. גם שנה שעברה התמודדתי עם להעביר את ההפסקות בשירותים ושכיאלו יחשבו שאני עם חבר שלי (לקראת סוף שנה הוא כבר לא הגיע לבית ספר)לפעמים הייתי מבקשת ממנו לבוא אבל זה ממש נואש אז הייתי מנסה לצאת מבית ספר בכל דרך אפשרית. ההורים שלי מתחחנים שאני ילך לבית ספר היום לא הלכתי ואני גם לא מתככנת להיכנס לסיוט הזה אמא שלי בוכה לי כבר שבוע והיא בדיכאון והדבר האחרון שאני רוצה זה שהם יהיו עצובים ההורים שלי נותנים לי הכל !!!!! וזאת הבקשה היחידה שלהם . אני לא רוצה לספר לאמא שלי שאני בודדדה למרות שנירא לי שהיא יודעת אני מנסה להיות חזקה ולא להשבר אני לא רוצה לשבור לה את הלב אני מדברת איתם על לילמוד מהבית כבר מלא זמן אבל הם רוצים שאני ילך לבית ספר. התיכנון היה שאני ילמד בתיכון תל אביב (בית ספר פרטי) אבל הוא ניסגר ואין עוד תיכונים פרטיים באילת היא אמרה לי שאם אני ילך לבית ספר היא תביא לי 30 אלף שקל אבל היא לא מבינה שזה לא קשור לכסף ושאני לא עושה לה בכוונה וכבר ניקרע לי הלב לראות אותה ככה היא אמרה שהיא תיתן לי את החיים שלה כדי שאני ילמד וגם אבא שלי מנסה לשחד אותי בכל מיני דרכים אני מיואשת כבר מהמצב ולא יודעת מה לעשות!!! איך אני ישכנע אותם שאני ילמד מהבית??? אמא שלי אמרה שלא רק הלימודים חשובים לה אלה שאני גם יהיה בחברה ולא ירקב בבית אני יודעת שיש לי את ההורים הכי טובים שיש ובגלל זה קשה לי לאכזב אותם. בבקשה תיתנו לי עצות איך להתמודד עם זה ואיך לשכנע אותם השנה אנחנו נוסעים מלא לחול וגפ פה בארץ ואני לא רוצה ששלושתנו ניהיה מדוכאים ולא נהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיכאוןן!!!

הוספת תגובה

• טל

אייל קנדינוף
    01/09/2010

היי טל
    אני מזה מבין את המצב שלך. זה כמו סוף העולם מבחינתך. זה כמו שיש פחד עצום בפנים ולא יודעים מה לעשות עם זה. הבעיה עם זה, שזה יכול לגדול ולהשתלט על החיים. אני הצלחתי לצאת מזה בעזרה של קרוב רחוק שלי שפשוט היה לי מזל לדבר אתו והוא לא היה קרוב אלי כך שהרגשתי מספיק חופשי. מה שנקרא על החיים ועל המוות, כמובן אחרי שהוא נשבע לי שהוא לא מוציא הגה מהפה שלו. למזלי הוא היה מספיק גבר ומספיק חכם לכבד אותי. פשוט שוחחתי אתו והוא נתן לי זווית ראיה חדשה וזה נתן לי קצה חוט לצאת מהמצב.
    מה שאני מציע לך זה בערך אותו הדבר. צלצלי מחר לב"ס ובקשי לשוחח עם היועצת. קבעי אתה פגישה לאחר שעות הלימודים, כך שאף אחד מהחברים שלך לא יפגוש אותך, וספרי לה את כל מה שכתבת פה בפורום. היא מחויבת לסודיות מלאה לפי חוק . שאלי אותה איך אפשר לצאת מהמצב ואני בטוח שהיא תוכל לעזור לך או אפילו להפנות אותך לאשת מקצוע שמתמחה בבעיות כמו שאת מתארת.
    זה לא פייר לחיות ככה וזה לא נעים לעבור ככה את גיל ההתבגרות. תאמיני לי אפשר לשנות את זה עם קצת מאמץ. את הצעד הראשון עשית- כתבת על זה בפורום. עכשיו הצעד הבא, לטפל בזה!!!!
    המון בהצלחה
    ואשמח להתעדכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו