שאלה בקשר להודעה הקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להודעה הקודמת
    טל
    02/09/2010

היום היא כתבה לי מכתב וממש היתחננה שאני ילמד וכבר כואב לי הלב היא כל יום בוכה ואמרתי לה שתפסיק לשחק לי על המצפון כי אני נותת לה לחשוב שהסיבה שאני לא הולכת זה כי אין לי כח ללמוד וכולם חושבים ככה . אני שונאת שמרחמים עלי זה הדבר שהכי מעצבן אותי ועכשיו השאלה שלי זה אם אתה חושב שאני צריכה להגיד לה שניתקתי תקשר עם כל החברות שהיו לי (היא יודעת את זה) אבל אני אומרת לה שבבית ספר אני איתם כדי שלא תיהיה עצובה. היא אמרה שלא משנה מה היא תתמוך בי ותעזור לי אבל היא לא מבינה מה הקטע עם הבית ספר היא שאלה אותי היום אם אין לי חברים או שמישהו מאיים עלי ואז אמרתי לה לא ! והיא אמרה שהיא יודעת שזה לא נכון ובגלל זה אני צריכה ללכת ואם זה היה המצב אז היא היתה מבינה אז אולי כדי לי לספר לה תאמת וככה אני ישאר בבית. נורא קשה לי להפתח אלייה אני לא מדברת איתה על כלום ובכלל לדבר על דברים כאלה שירחמו עלי .ואני אוהבת אותך ולא רוצה שתיתעצב יותר גם עם היא תשמע את זה היא לא תוותר עלי ותנסה לעזור ואני לא רוצה טוב לי לשבת בבית.
    1. לספר לאמא?
    2.אתה יודע עוד דרכים ללמוד חוץ מהבית ספר? (אין פה פרטי) אני גרה באילת ואין ממש אופציות. אני חושבת על לילמוד במכללה כי גם לי מאוד חשוב ללמוד. השאלה אם הם יקבלו אותי בגיל כזה ללימוד לבגרויות זאת אומרת לעשות כיאלו השלמת בגרויות אבל בגיל 15?

תודה רבה שאתה מקשיב לי ומנסה לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להודעה הקודמת

הוספת תגובה

• לטל

אייל קנדינוף
    03/09/2010

שלום שוב
    נראה שהתעלמת ממה שכתבתי בפניה הקודמת.
    את חייבת לדבר עם משהו מקצועי על הבעיה. היא לא תעלם מעצמה ונראה לי שאמך היא לא הכתובת. את יכולה לספר לאמך. זה טוב, אבל במקביל את חייבת לפנות לייעוץ מקצועי כדי לצאת מהמעגל שנכנסת אליו.
    אל תחכי, קחי נשימה עמוקה וקבעי פגישה עם היועצת של בית הספר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו