מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירסינגאמא18/11/2007
ענת יקרה,
שמעתי להצעתך, .... (לחשוב 3 חוד', ולתת תשובה רק אז........) עבד נהדר עד אתמול. שוב התחילה לנג'ס על עגיל באף. .... "כל החברות שלי עושות" , "רק את אמא שלא מרשה"... וכו'.
מה אני עושה ??? האמת, שחשבתי לעצמי , עגיל באף זה עדין, נקודה קטנה, ואולי לא הייתי מתנגדת שהיא תעשה, אך הדילמה שלי הרבה יותר קשה, מה אם אסכים לה לעגיל באף ואז הבן שלי שהוא בן 17 וחלם לעשות עגיל בגבה והתנגדתי בכל תוקף, יאמר לי, אם לה את מרשה, גם אני רוצה......... לה מותר "חורים" בפנים ולי לא?? ??
לציין שמאז שהבן שלי ביקש עגיל בגבה וסרבתי הוא כן השלים עם זה.
עכשיו אני בבעיה כפולה, רק את יכולה לעזור לי, מה עושים ?????????
תודה שאת נותת עצות נפלאות לכולנו ותודה שאת פה בשבילנו ההורים למתבגרים
אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחנים....
ענת זפרני20/11/2007היא בודקת אותך ובוחנת את הגבולות
אנא ממך עמדי על שלך
קבעת איתה מועד חכי לפחות עד תום שלושת החודשים ואז תקבלו החלטה ביחד
חשוב מאוד שיהיה גבול על מנת שהיא לא תלמד שניג'וסים = זו הדרך להכניע אותך
כשהיא מתחילה הקשיבי לה ואז חזרי כמו מנטרה: נדבר על כך בתאריךה-... ומבחינתי הנושא סגור עד אז.
תזכרי
ילדים מכבדים הורים שמכבדים את עצמם!!!!!!!
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אך....
אמא21/11/2007בתוך תוכי אני יודעת שאענה לבקשתה כאשר יעבור פרק הזמן שהקצבתי. ספציפית לגבי הבת שלי היא לא מאלו שבודקת גבולות, היא רוצה בכל מאודה לעשות עגיל באף( בת 14 ), היא בפרוש מבטיחה שזה יהיי נקודה קטנה על האף ולא מאותם עגילי חישוק וכו' . משהו עדין. אני כן יודעת שזה יהייה עדין אבל.......... כיצד אוכל להסכים לה עכשיו או אח"כ??????
הבעיה היותר עיקרית שלי זה עם הבן (17) שעלול לומר לי (ואולי בצדק?!) שמאחר והסכמתי לאחותו עגיל בפנים (ואפילו שזה קטן כמו נקודה) להסכים לו לעשות עגיל בגבה. על זה אני לא מוכנה לחשוב לא יום ולא שנה . לגבי - עגיל בגבה - טאבו !!!! איך אני אצליח להתמודד עם זה? אולי יש סיכוי שיראה את אחותו עם עגיל באף ולא יאמר כלום לגביו עגיל בגבה אך אני בספק רב. הוא בטח "יקפוץ על המציאה" עם העגיל בגבה. הרי איך אפשר איפה ואיפה? אם לא בפנים אז לאף אחד, ואיך אפשר להסביר לו שבאף זה קטן ועדין? בשבילו יכול להיות בגבה קטן ועדין. לא יודעת מה לעשות ואיך להמשיך הלאה עם זה.
האם לדעתך אני פרימיטיבית שאני לא מרשה ו/או לא אוהבת עגיל בגבה? או בכלל עגיל בפנים?
האמת - אילו הייתי בטוחה שהבן שלי לא יבקש עגיל בגבה, הייתי כן מאפשרת לבת לעשות כבר עגיל באף.
אודה לתשובתך כי רק את באמת תוכלי לתת לי את הפתרון לשניהם.
תודה
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת, אפשר בקשה תשובתך? אני בדילמה
אמא22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה
בת 1628/04/2008למה את כל כך מתנגדת לעגיל בגבה? אחרי הכל, עגיל בגבה ונזם (עגיל באף) 'מסוכנים' באותה רמה.
ואני לא חושבת שקיים עגיל שאין בו סוג של סיכון (גם אם הוא ממש נמוך).
לדעתי את צריכה להסכים לשניהם. מה כבר יכול לקרות? תחשבי על זה.
אבל בכל מקרה, לשיקולך בלבד.
אני מקווה שזה עדיין רלוונטי חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)