מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי כבר !חסויה06/09/2010
אני בת 14 וכבר נמאס לי מאיך שאני נראית , אני לא יכולה ככה אני לא שלמה עם עצמי . אני שונאת את האף שלי הוא עקום ! אני לא רוצה לעבור ניתוחים כי אני מפחדת גם לא עכשיו וגם לא בעוד כמה שנים , הצבע עור שלי מאוד בהיר ולכן אני תמיד נשרפת בפנים ואני תמיד אדומה וגם לפני חצי שנה הסתפרתי והספרית הורידה לי הרבה ממה שביקשתי בגלל זה הצבע שיער שלי השתנה והפך מבלונדי לכמעט חום ! אני שונאת אותו ואני תמיד הולכת עם גולגול ואני לא מתכוונת לצבוע כי אני מרגישה שזה מוקדם מדי .
אני ילדה עם הרבה שמחת חיים וביטחון עצמי אבל אני כל הזמן עצובה בגלל שאני חושבת על זה ואני לא שלמה עם עצמי ...
מה אפשר לעשות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין
שלי ורדי06/09/2010צריך סבלנות, זו תקופה כזו שאת מבקרת את עצמך כי את משתנה מהיותך ילדה לנערה ואישה והשינויים האלה טומנים הרבה קשיים בזהות ובהסתגלות. האם ינחם אותך אם אגיד לך שבגילך יותר מ50% מהנערות וגם הנערים... לא אוהבים את האף שלהם? נוכחתי לדעת שלפעמים האי נחת הזה לא קשור לצורת האף. גם האף וגם השער הם חלקים בגופנו שמייצגים מיניות .... פשוט קשה לך עם המיניות שמתחילה לבצבץ אצלך .
נראה לי שאם תלכי הרבה לשמש שערך יבהיר, מצד שני תשמרי על העורך....את צריכה להשתזף בהדרגה, דווקא צבע עור בהיר שזוף מעט , הוא יפה מאד.
עם קצת סבלנות תעברי את גיל המעבר הזה, בו את מתאבלת על אבדן הילדות ועל השינויים בפנים ובגוף ותתרגלי למעיין המתבגרת, הנערה הנשית יותר. תקדישי את הרוב האנרגיות שלך לקשרים ולהתפתחות האישית שלך כמו בלימודים ובתחביבים כי הביטחון והאהבה העצמית יבואו משם. אני מאמינה שהכול יסתדר לך בסוף כי בטחון בסיסי ושמחת חיים יש לך, כפי שאת אומרת.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
מישהי.06/09/2010אני חייבת להגיד לך שגם אני לא סובלת את האף שלי!
והייתי מתה לעור בהיר ויפה.
אני חושבת שכדאי לך שיער כהה מאשר עור חולה מהשמש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

