היי ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ..
    נונו
    18/11/2007

בת 17 וחצי ..
    פשוט רציתי לספר לך על התקופה השלמה שעברתי בה ביסורים שאי אפשר לתאר פשוט! האמת שמגיל אפס אני מאוהבת באותו בחור ולא מצליח לי לשכוח ממנו אפילו ליום אחד למרות שהייתי עם כמה בחורים ויש לי המון ידידים יחסים שאני בקשר חזק איתם אבל אין ..הוא בעיניי עדיפות ראשונה והבעיה שהוא נותן לי להרגיש מבואסת ומאוכזבת ממנו כי הוא לא מדבר איתי מכיוון שיש לו לימודים והוא כבר בן 20 אז יש לו מחויביות אבל מצד שני הוא אמר לי שהוא מאוהב בי ולא יתאהב באחרת ..אבל זה מרגיז אותי שאנחנו לא ביחד ..לא יוצאים ולא מדברים ..
    אולי תוכלי לעזור לי !!..תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ..

הוספת תגובה

• לא ברור

ענת זפרני
    20/11/2007

היי נונו
    אני מצטערת אבל ממש לא הצלחתי להבין מה מהות הקשר בינכם?
    אתם כן ביחד? אתם ידידים? אתם מכירים ומתראים מדי פעם?
    תכתבי קצת יותר פרטים שאבין
    מחכה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

נונו
    24/11/2007

האמת היא שאנחנו מאוהבים מגיל אפס ..אבל הוא בחור שיש לו בעיה לפי דעתי כאילו פעם הוא מדבר איתי תקופה מה ופעם הוא לא מתעניין ולא מדבר בכלל..והבעיה שיש הפרש זמני מאוד גדול בין התקופות שהוא מדבר איתי ..הוא אמר לי תזה שהוא עדיין אוהב אותי ואני מודעת לזה אבל אנחנו בקושי רואים אחד תשני הרי הוא לומד..עובד..ואני מבינה אותו ותכל המחוביות שיש לו אבל זה לא אמור לחסום את הקשר בינינו..ובפעם האחרונה שדיברנו הוא טען שזה נושא רגשי לפי דעתו ולא מוכן לדבר עליו ..ותאמת אנחנו שנים כבר ככה או שמדברים או שלא..
    וזה מרגיז אותי מאוד כי ניסיתי לשכוח ממנו ולהתעלם אבל הלב לא מצליח והרגשות שלי כלפיו לא נעלמו לפתע..למרות שאני מהמקובלות יענו יפה ודיי בוגרת ויש המון שרוצים להיות איתי בקשר אבל אני מסרבת כי אני לא יכולה לשקר לעצמי שאני מאוהבת עדיין באותו בחור למרות שאני אמורה להתמודד ולהתגבר ופשוט להמשיך הלאה..
    אז אני מתוסבכת כרגע ואין לי מושג מה לעשות ..תציעי לי !!!..
    תודה מראש ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר הרסני

ענת זפרני
    24/11/2007

נונו אני שמחה שכתבת לי
    הבחור הזה לא בריא לך
    אם אוהבים אז ביחד
    אם לא אז לא
    הוא משאיר אותך תלויה באויר
    וזה לא הוגן
    כי הוא משחק לך ברגשות.
    במקומך, הייתי מתחילה להכיר מישהו שבאמת אוהב אותי ורוצה אותי
    ואם אולי יראה הבחור ההוא שאת בקשר עם אחרים יתעורר או שלא
    וזה הפסדו.
    כתבי לי עדכונים
    בהצלחה רבה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו