מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירטי אימה.לירון.09/09/2010
ביתי (12.5) היא סוג של אימואית,לק שחור פוני על הצד וגוונים (שאני עשיתי לה) אין לי בעיה אם הסיגנון שלה אפילו להפך הוא מאוד יפה בעני ילדתי היא ילדה שמאוד מחוברת אלי יש לנו קשר טוב ואנחנ אוהבות מאוד,ומחוברות אחת לשניה, הבעיה היא שהיא כול הזמן רואה סירטי אימה והיא לא מפחדת מיזה והיא רואה סרטי אימה באינטרנט,בטלוויזיה,בדי וי די ואפילו בפלאפון אני מאוד מודאגת מהסרטים האלה כי הם מפחידים ומאוד אלימים, היא לא מראה שום סימן לפחד מהם או להשפעה שלילית (אבל היא מאוד מכורה אליהם) האם אני סתם מודאגת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירטי אימה
אייל קנדינוף10/09/2010שלום לך
אין ספק שאת מתארת פה מצב של סוג של התמכרות לריגוש מסוים שלא בדיוק מקדם. יש לבדוק את הסיבות לסגנון לבושה ביחס למערכות היחסים שיש לה עם בני גילה.
האם היא מקובלת או נחשבת לעוף מוזר?
האם סגנונה הוא למשוך תשומת לב?
האם יש בעברה איזה שהוא מקרה שבו היא נחשפה לעומס רגשי גדול?
קורה שסוג כזה של התנהגות מרמז על ניתוק רגשי ויהיה כדאי לבדוק זאת באופן מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.
לירון.11/09/2010היא לא עוף מוזר כולם לבושים כך בכיתה שלה והיא יחסית מקובלת,אבל הסירטי אימה שוב מדאיגים אותי,אתמול בלילה היא ראתה באינטרנט 3 סרטים ברצף ! רציתי לישאול אותה מתי היא הולכת לישון ופיתאום ראיתי על המסך שתי מיפלצות וילדה מתה ! זה כבר מדאיג אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשככתי להוסיף.
לירון.11/09/2010הי6א היחידה בכיתה שלה שרואה סירטי אימה,חברות וחברים שלה לא רואים,זה אומר שזה לא לחץ חברתי או משהו,בבקשה תענה לי במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימא מודאגת
אייל קנדינוף12/09/2010שלום שוב
אין ספק שמה שאת מתארת מדאיג, יהיה נכון להיפגש עם פסיכולוג נוער שיכול לבחון את המקרה בצורה יותר מקצועית תוך פגישה עם בתך כדי להבין את המניעים שלה לצורך.
לא יהיה כדאי להמתין, קבעי פגישה לעצמך, כך שתוכלי לתת את הרקע לפסיכולוג ולפי הנחייתו המשיכי בטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)