מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אומר החוק ? דחוף ! תודה.אמא .ח.15/09/2010
בתי המרדנית בת 14.5, החלה באמצע השנה שעברה סוג של טיפול עם עו"ס (פגישות אחת לשבוע או אחת לשבועיים) דרך יחידת הרווחה של הרשות המקומית. זאת בשל התנהגויות לא הולמות בבית ובבית הספר וחבירה לקבוצת נערם ונערות שליליים, הסתובבות יתר ברחובות, עישון ועוד. גם אני במקביל נפגשתי אחת לשבוע עם קבוצת אמהות לנערות מתבגרות לדון בנושאים שונים. עד עתה הטיפול לא צלח וההתנהגויות של בתי לא השתפרו אלה אף החמירו. אני הודעתי לעו"ס שאני מעוניינת להפסיק את הטיפול ולהתחיל בטיפול מסוג אחר (פסיכולוגית נוער) כי להערכתי הוא לא היה אפקטיבי. אך בתי לא מעוניינת היא רוצה להמשיך להיפגש עימה. כרגע המצב הוא שאני מתנגדת ובתי רוצה בהמשכיות. מה החוק אומר לגבי העניין הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא.ח
אייל קנדינוף15/09/2010שלום לך
מכיוון שאת האפוטרופוסית של בתך, והיא עוד לא בגירה, את המחליטה. אך במקומך הייתי מנסה למצוא שפה משותפת עם העוס כדי לשתף ולטכס עצה יחדיו שתהיה מקובלת גם על בתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)