מה אומר החוק ? דחוף ! תודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אומר החוק ? דחוף ! תודה.
    אמא .ח.
    15/09/2010

בתי המרדנית בת 14.5, החלה באמצע השנה שעברה סוג של טיפול עם עו"ס (פגישות אחת לשבוע או אחת לשבועיים) דרך יחידת הרווחה של הרשות המקומית. זאת בשל התנהגויות לא הולמות בבית ובבית הספר וחבירה לקבוצת נערם ונערות שליליים, הסתובבות יתר ברחובות, עישון ועוד. גם אני במקביל נפגשתי אחת לשבוע עם קבוצת אמהות לנערות מתבגרות לדון בנושאים שונים. עד עתה הטיפול לא צלח וההתנהגויות של בתי לא השתפרו אלה אף החמירו. אני הודעתי לעו"ס שאני מעוניינת להפסיק את הטיפול ולהתחיל בטיפול מסוג אחר (פסיכולוגית נוער) כי להערכתי הוא לא היה אפקטיבי. אך בתי לא מעוניינת היא רוצה להמשיך להיפגש עימה. כרגע המצב הוא שאני מתנגדת ובתי רוצה בהמשכיות. מה החוק אומר לגבי העניין הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אומר החוק ? דחוף ! תודה.

הוספת תגובה

• אמא.ח

אייל קנדינוף
    15/09/2010

שלום לך
    מכיוון שאת האפוטרופוסית של בתך, והיא עוד לא בגירה, את המחליטה. אך במקומך הייתי מנסה למצוא שפה משותפת עם העוס כדי לשתף ולטכס עצה יחדיו שתהיה מקובלת גם על בתך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו