שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    חסוי
    16/09/2010

אני די המומה עדיין. יש לי בן מקסים ורגיש בן 14, עם הפרעת קשב וריכוז ולקויות למידה. מתמודד יפה עם הלימודים בעזרת קונצרטה. נער חברותי שעסוק בהתגברות המינית שלו, אני מניחה כמו רוב בני גילו.
    אתמול הוא שלח לי SMS ושאל אם הוא יכול לשכב איתי רק בשביל הנסיון. ביקש שלא אדבר איתו על זה אלא רקאכתוב SMS. קשה לי לכתוב את הדברים הללו אבל בכל זאת. אני די בשוק מאז, לא דיברתי עם אף אחד על זה ולא מסוגלת.
    אמרתי כמובן שלא והסברתי ארוכות למה.
    רציתי לשאול - האם זה נורמלי שנער בגיל הזה ישאל שאלה כזו. וגם אם זה נורמלי, מה עושים ?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לחסוי

שלי ורדי
    19/09/2010

זה די לא נורמלי, אני חייבת להודות, את בטוחה ששלח את הSMS אלייך? האם התראתם מאז? בטח שאת צריכה לדבר אתו ולא רק דרך הSMS. הוא צריך מסר חד משמעי שיזעזע אותו. אם אכן פנה אלייך. את רואה? גם לי קשה להאמין, תבדקי האם היה משהו הומוריסטי בזה או האם הוא מקניט אותך על משהו..אולי הוא רוצה להעביר לך מסר עקיף אחר או כועס עלייך ...
    אם באמת תהיי בטוחה שפנה אלייך בבקשה מוזרה ולא מבין את הגבולות של טאבו מיני בין הורים לילדים , כדאי להפנות אותו לאיש מקצוע. האם אביו יודע מזה? ייתכן שהוא ילד כל כך קרוב אלייך וקשור ולא מבין את הנפרדות ביניכם? על זה יצטרך לעבוד בטיפול
    אני מבינה בהחלט ללבך שאת לא משתפת אחרים, טוב את עושה , אנשים לא יבינו.

כל טוב,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה לא נורמלי.

נוי
    24/09/2010

נורמלי אולי לחשוב על זה,או לדבר על זה עם חברים בני גילו,אבל לחשוב באמת ובתמים על האפשרות לממש את זה-זה לאנורמלי.

בתור נערה בערך בגיל שלו(קצת יותר)אני יכולה לאמר לך שידידים שלי לפעמים מתבדחים בדיחות(מאד לא מצחיקות אני חייבת לצין)על "הייתי עושה את אמא שלי היא כזו כוסית.." וכו',אבל מבינים שזה לא הגיוני!!!

לכן,
    אם באמת הבן שלך התכוון לזה,וזו לא איזה מתיחה של אחד החברים שלו שגנב לו את הפלאפון וכתב לך את זה/שזה לא בעקבות איזה ריב והמטרה שלו היא באמת להכעיס אותך או להקניט,יש כאן בעיה עצומה של גבולות.

והוא באמת צריך לדבר עם איש מקצוע.

אין מצב שלא תדברי איתו על זה,תדברי איתו על זה ולא תתני לשום נימוק שלו לסנן אותך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו