אמא מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מיואשת
    אמא
    16/09/2010

הבת שלי בת 17.5 ובשנה וחצי האחרונה היחסים שלנו עלו על שירטון היא משקרת בלי הפסקה נעדרת או מאחרת לבית הספר ולא תורמת כלום בבית היחסים הגיעו לפיצוץ ביום שהיא לא הלכה לבית הספר והודעתי לה שהיא לא יוצאת מהבית אז היא אמרה לי בתגובה שהיא יוצאת ויותר מכך היא עוברת לגור אצל אבא שלה וכך עשתה אני שבורה והרוסה ולא יודעת מה לעשות בפעם האחרונה שדיברתי איתה אמרתי לה שהבית פתוח בפניה תמיד אבל היא צריכה לדעת שיש חוקים בבית והיא צריכה למלא אותם רק כדי להסדיר את הרושם החוקים הם לא לישון מחוץ לבית (בגלל שהיא שקרה במספר פעמים לגבי מקום השנה שלה) והחוק השני לא להעדר/לאחר לבית הספר והיא לא היתה מוכנה לקבל את זה ועזבה לאיש שבקושי מכיר /ראה אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מיואשת

הוספת תגובה

• לאמא המיואשת

שלי ורדי
    19/09/2010

אני חושבת שאת מתנהלת נכון כלפיה, היא מנסה לשבור אותך ולהיות בעלת כוח, אך אין דאגה.. אם אביה הוא דמות לא מאד קרובה אליה ולא גידל אותה, היא תחזור אלייך. חוץ מזה, גם אם יהיה לה קשר טוב ותתקרב אליו, זה יהיה טוב עבורה, אולי היא צריכה קצת אהבה ודאגה של אבא. אין תחרות,ילדים צריכים את שני ההורים. ייתכן שהקצר בקשר ביניכן אינו רק בגלל החוקים של הבית שהבת לא מכבדת, אלא מתוך צורך להתרחק מעט כפי שמתבגרים חייבים לעשות זאת כדי לפתח זהות נפרדת. אצל ילדים שגדלים אצל הורה יחיד, הנפרדות היא משימה עוד יותר קשה לכן מתמרדים ומתנגדים יותר. אני חושבת שאת צריכה להביע את רצונך שתחזור והבית פתוח עבורה בכללים שלך , כפי שאמרת כבר, לא להראות אדישות יתרה לכך שהיא עברה לאבא שלה, אך גם לא שבירות והתרפסות גדולה. את לא מוכנה לוותר על החינוך שלך כדי שהיא תחזור. את יכולה להזמין אותה בינתיים לארוחת ערב או לבית קפה ולומר לה שבכל זאת אתן צריכות לשמור על קשר ולהיפגש, גם אם היא לא גרה אצלך. אם היא מסרבת אז לפחות בטלפון. אני חושבת ששמירת קשר אתה בלי להישבר ובלי לשמור לה טינה וקצת סבלנות,יעשו את שלהם ותחזור.
    בכל זאת, את צריכה לדאוג דרך הצוות של בית הספר שהיא מגיעה באופן סדיר ואם לא, שיודיעו לאביה, כדי שיהיה עליה פיקוח בסיסי.

בהצלחה רבה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו