מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביטחוןרימוני20/11/2007
שלום רב יש לי בנות בגיל 11ו12וחצי הגדולה חסרת ביטחון וביישנית מאוד לעומת זאת הקטנה פילפית בוגרת מאוד הבעיה היא עם הגדולה היא לא יוצאת מהבית כל היום תקועה עם המחשב טלויזה אין לה הרבה חברות והיא לא יוזמת יצאות ומפגשים היא רוצה להיות בבית כמובן שהקטנה כל היום בפעילות חברתית מקובלת מאוד הבעיה היא שהגדולה פשוט משגעת את כולם היא מציקה ומרביצה לאחותה היא חושבת שהיא האמא נותת לה הערות ויורדת עליה כל הזמן היא בסך הכל ילדה טובה אחראית מסודרת עד שהיא מתפרצת על כולם אני מנסה לתת לה הרבה חום ואהבה מטפחת לה את הביטחון אבל אני רואה שהיא מ תנהגת כמו ילדה בת 3 אני ממש מתוסכלת היא לא מוכנה לשמוע על יעוץ קשה לי לראות אותה כך ואני רוצהה לעזור לה אנא תייעצי לי מה לעשות כדי לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרא
ענת זפרני20/11/2007היי רימוני
יש לך שתי בנות שכאילו קראו את כתבי אדלר.....
הבכורה
והשניה
כל אחת בסדר הלידה שלה מתנהגת לפי הכללים בספר....
שתי עצות לי עבורך:
1. אל תתערבי בריבים בינהן. חד משמעית. זה שלהן ואת אומרת כמו מנטרה בבית "אני לא מתערבת תסתדרו לבד". וזהו!!
נסי זאת למשך חודש וספרי לי מה קורה(מנסיוני האינסופי בתחום זה השלב שבו הילדים מתחילים להיות חברים. בדוק. ועל כך נאמר "כשאין במה אין הופעה" אז תזיזי את הבמה - עצמך- משם)
2. אל תרחמי על הגדולה. אל תשווי אותה עם הקטנה. תני לגדולה להיות מי שהיא ותסמכי עליה כל הזמן תשדרי לה שהיא הכי שרק אפשר וכל הגיל הזה הוא זמני הדברים משתנים ומשתפרים ויש עוד המון למה לצפות.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)