נמאס וחשק לחיות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס וחשק לחיות...
    דניאל
    21/09/2010

היי,אשמח לדעה והעזרה שלכם..

אני נער בן 17 שכל החיים שלי הם מאבק אני לפעמיים כל היום בבית ומשעמם לי, ולפעמיים אני רק רוצה לצאת ולהנאות, אני חווה מצבי רח משתנים בדרך כלל והרוב אני מרגיש מין דיכאן אין לי כח ללכת לבית ספר, אין לי חשק להתקלח, וכל החיים שלי זה מחלחמה הן עם עצמי הן עם הסביבה וכול'...
    אני מתחנן לחיים נורמליים אני לא רוצה להיותץ עשיר או להיות שמח כל הזמן אני רוצה פשוט שיהיה לי חייים נורמליים שאני ירגיש מאוזן נפשית כל פעולה אפילו הכי קטנה שנדרש ממני לעשות אני מוצף בהרגשות ומחשבות, ומאבקים פשוט נמאס לי..
    האם גם אתם הרגשתם ככה?, מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס וחשק לחיות...

הוספת תגובה

• לדניאל

שלי ורדי
    21/09/2010

היי דניאל,
    בטח ובטח המון אנשים במשך תקופות של חייהם מרגישים כך, גם מההיכרות אישית וגם מניסיון מקצועי אני אומרת זאת. יש גם סיבות טובות לכל מצבי הרוח המשתנים ולמאמץ התמידי שלך לתפקד ולהרגיש טוב. קיימות נפילות לסירוגין, כנראה החיים לא פשוטים לך והרבה דברים אישיים או משפחתיים מטרידים אותך. את נמצא במצב של דכדוך כלשהו, אני זהירה מלהגדיר אותו כדיכאון כי אני לא יודעת מספיק פרטים על רמת האנרגיה שלך, הכוחות לתפקד ורמת ההנאה שלך. הדבר הטוב ביותר הוא לתפוס תעוזה ולשתף מישהו, עדיף הורים ומשפחה אך גם מחנכת או יועצת . אולי תצטרך טיפול רגשי-תמיכתי ,שיעזור לך לעשות שינוי בחיים לכיוון הרצוי לך. עצם הדיבור עם מישהו מארגן את הרגשות ואת המחשבות ויכול לעזור לך להשתחרר, להתפרק ולא להרגיש לבד כל כך.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו