המשך להודעה הקודמת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך להודעה הקודמת.
    לירון.
    21/09/2010

אני שוברת את כול הבית וקושרת את אמא במיטבח ובורחת מהבית ומזמינה מישטרה שאתם מיתעללים בי !" בעלי יצא אם התיק שלה פתוח ופרש על השולחן את כול תכולתו התכולה הייתה: חפיסת סיגריות,הפלאפון שלה,בקבוק וודקה שלם (הגדולים האלה) מזרק מלא בסוג של חומר ורוד,בקבוק גדול אם החומר הורוד שבתוךה בוק היה די מלא) חפיסה של גלולות נגד הריון,חפיסת קומדומים שנישארו בהם רק 2 קונדומים ובקבוק של כדורי שינה. היא שיחחרה אותי ורצה לתיק שלה להכניס את הכול היא צעקה: " מחר אתם הולכים לכלא המזויין, זה המקום היחיד שמתאים לכם !" היא הלכה לחדרה ארזה מיזוודה אם כול הבגדים,הנעליים שלה וניראלי שאפילו עוד כמה דברים שהיא מחביאה. היא לקחה מפתח והלכה. בעלי ואני ניסינו ליקרוא לה ולירדוף אחריה אבל היא הייתה כבר במדרגות. אני ובעלי הלכנו לישון בוכים ואומללים שזה גורלינו. בבוקר בעלי ואני החטנו לעשות חיפוש בחדרה,חיפשנו סמים ודברים אסורים, הדבר היחיד שמצאנו זה בקבוק וודקה ריק וחפיסת סיגריות ובקבוקים ריקים של חומרים בישביל נרגילה ובקבוק חצי ריק אם החומר הורוד שמצאנו בתיק שלה. אני ובעלי עמדנו המומים שזה מה שהבת שלנו עוסקת בזמנה הפנוי. בדקנו על החומר באינטרנט ויצא שזה סם ממכר אסור למכירה ולשיווק שמי שנימצא אצלו הסם הזה הולך ל20 שנות מאסר היה כתוב שזה סם די מבוקש בקרב צעירים ושהוא לא מסוכן כול כך אבל ממכר במיוחד ומאוד יקר (המחיר היה נקוב אבל אני לא אציין אותו.)חיפשנו שוב בחדרה בישביל להיות בטוחים שאין עוד דברים שאנחנו צריכים לדעת בתוך אגרז המצעים שלה מצענו 30,000 ש"ח במזומן.(היא לא גנבה מאיתנו) שיערנו שהיא גנבה את זה מעוברי אורך תמימים. בעלי ציין שאם פה יש כזה סכום הוא לא רוצה לדעת כמה היא עוד גנבה. אחר הצהריים שאני ובעלי ישבנו ליבדוק עוד על הסם שמצאנו בתיקה.נישמע דפיקה בדלת וזאת היתה אמא של אחת החברות שלה,היא הייתה אם ביתי ואם חברה.הזמנו אותה להיכנס והיא אמרה שהיא תיתלונן עלינו במישטרה שאנחנו מיתעללים בה ונועלים אותה בחדר שהיא צריכה ללכת לבית הספר ושהיא תיקח את הילדה תחת חסותה כי אנחנו לא מסוגלים לעשות את זה. אני ובעלי היינו המומים הראנו לה את החומרים שבחדר ומישום מה הם נעלמו (עבודה של הבת שלי וחברתה) היא אמרה שהיא גם תמליץ למישטרה לישלוח אותנו לפסיכיאטר. אני ובעלי היינו המומים ! ביתי חברתה והאמא הלכו אני ובעלי נישארנו ליבכות שזה מה שהבת שלנו עושה לנו (חשוב לציין שביתינו הייתה אם עניים אדומות וכך גם חברתה).היתקשרנו אל אמא של חברתה וביקשנו לשוחח אם ביתינו, האמא אמרה שהיא מרשה אבל זה לא פותר אותנו מהכלא על ההיתעללות שעשינו לה. הבת שלנו ענתה לטלפון ואמרה שהיא שונאת אותנו על ההיתעללות שעשינו לה ושאנחנו נלך לכלא+פסיכיאטר צמוד. אמרנו לה שאנחנו נעשה מה שנירצה רק שתחזור הביתה. היא אמרה שהיא עשתה פירסינג בלשון ובאף ואמרה שהיא שונאת אותנו ושלא נעז להיתקשר יותר. המצב ככה מאז אתמול. מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך להודעה הקודמת.

הוספת תגובה

• תגובה.

לירון.
    21/09/2010

ההודעה הראשונה לא היתקבלה אני ישלח אותה עוד מעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון:ההודעוה כן נישלחה

לירון.
    21/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו