המשך לשתי ההודעות הקודמות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשתי ההודעות הקודמות.
    לירון.
    22/09/2010

היום ביתי היתקשרה ואמרה שהיא רוצה לדבר איתנו. כמובן שהסכמנו,חברתה והאמא של החברה וביתי באו,הבת שלי אמרה משהו שעד היום אני לא אסלח לה "אמא נכון מצאת גלולות נגד הריון בתיק שלי ? אז פעם שככתי לקחת אחת ויצא מצב שאני הריון." אני ובעלי חיבקנו אותה ואמרנו שאנחנו נעזור לה להוליד או להעפיל את התינוק. היא אמרה שהיא מעפילה אותו אבל היא צריכה אישור הורים,אמא של חברתה הוציאה מיסמך מעורך דין שאומר שהיא יכולה להיות האפוטרופוס של הילדה כי אנחנו לא כשירים ושאנחנו רק צריכים לחתום עליו והיא טטפל בבת שלנו כמו אמא. אני ובעלי היינו המומים שזה מה שהבת שלנו עושה לנו.לא חתמנו על המיסמך הזה ואמרנו שהיא הבת שלנו ושאין לה שום זכות לקחת אותה מאיתנו,הבת שלנו התחילה להישתולל ולהגיד"אתם פאקניג היתעללתם בי ! תנו לי לחיות חייים נורמלים כמו כולם בלי ההיתעללות הדפוקה שלכם ! (ידוע לנו שביתינו הייתה בהשפעת הסם הורוד וכך גם חברתה) לא חתמנו על המיסמך וגירשנו את האמא והבת ואת ביתינו נעלנו בבית בישביל לדבר איתה בהיגיון. הושבנו אותה על הספא ואמרנו לה:"אנחנו מוכנים ליסלוח לך על הכול נישלח אותך למוסד גמילה מהסם שאת מישתמשת בוא ניתן לך אהבה והכול רק תבואי הבייתה,תפסיקי ליגנוב,על תישתי ותעשני,ותיקחי סמים והכול יהיה בסדר " היא אמרה:" לא רוצה ! תעזבו אותי ותנו לי ללכת או שאני צורחת !" בשלב זה היא צרחה והיינו צריכים לתת לה ללכת. מה לעשות ? אני ובעלי כול שניה בוכים ועצובים ומנסים להיתקשר לנייד שלה אך היא לא עונה, מה לעשות ?
    אשמח אם תענו כמה שיותר מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא מודאגת

אייל קנדינוף
    23/09/2010

שלום
    לא נראה לי שזה המקום לתת יעוץ על מה שאת מספרת.
    יהיה עדיף לפנות במיידי לשרותי הרווחה בעיר מגורכם ולקבל עזרה!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו