דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    תודה
    23/09/2010

אני בת 13ולפני שנה ניכנסתי לדיכאון ..בהתחלה לא ידעתי שזה דיכאון .לא הכרתי את זה כל כך .. המצב החמיר באמצע שנה ..וגם היה לי רע בבית ספר אז לקראת סוף שנה הלכתי לפסיכולוגית ..היא עזרה לי בשיחות וכאלה אבל לא יותר מזה .יצאתי מיזה בחופש כבר והמצב הישתפר ..עברתי בית ספר וטוב לי שם .. ועכשיו עוד פעם זה חוזר ..=( ובאמת טוב לי בבצפר עים חברים הכל ..ואנילא יודעת למה אני כל הזמן חוזרת לאותה הרגשה של דיכאון ..
    אני ממש צריכה יעוץ ..איך להישתחרר מההרגשה הזאת ?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון

אייל קנדינוף
    27/09/2010

שלום לך
    המלצתי היא לפנות שוב לפסיכולוג כדי שיוכל לעזור שוב, ואולי נדרשת התערבות נוספת כדי לייצב את המצב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

תודה
    27/09/2010

כשהייתי אצל הפיכולגית אז היא המליצה לי על כדורים פרוזאק ניראה לי ..והפנתה אותי לפסיכיאטרית ..בסוף לא לקחתי תכדורים כי המצב הישתפר ..אבל בזמן האחרון זה חוזר מדי פעם אז אנילא יודעת עים להתחיל עוד פעם טיפול ולקחת תכדורים האלה ..או שפשוט לעזוב את זה ..

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו