בעיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה.
    לירון.
    24/09/2010

אני ובעלי הלכנו לשירותי הרווחה כמו שהסברת והם אמרו לנו ככה: ביתכם צריכה לעבור טיפול פסיכולוגי+גמילה מסמים,סיגריות ואלכהול. אבל מה בישביל לעבור את סדנת הגמילה הזאת היא צריכה לבוא אל הסדנה ובלי שיכנוע שלכם אין כול כך מה לעשות. בקשר לזה שהיא לא בבית,תנו לה להישאר שם זמן מה,היא תרגע ותיתגעגע ותחזור.עכשו בקשר להפלה אנחנו לא ממליצים לה להוליד את התינוק אלה רק להעפיל אותו להוליד תינוק בגיל הזה יהיה מאוד טראומתי בישבילה ויהיה לה קושי נפשי בלהיכנס להריון מתוכנן. אם אתם רואים שהיא לא מסכימה לעבור את הטיפולים שהצענו לא יהיה לכם ברירה אלה לערב את המישטרה בקשר לסמים לסיגריות ולאלכהול.
    זה מה שאמרו לנו בשירותי הרווחה. היתקשרנו לבת שלנו בישביל לדבר והיא ענתה ושאלה מי זה ושאמרנו שזה אנחנו היא פשוט ניתקה ניסינו להיתקשר אליה מיליון פעמים אך שהיא שומעת שזה אנחנו היא מנתקת. ניסיתי ללכת לביתה של החברה אך שדפקתי בדלת חברה שלה אמרה שהיא תזמין לי מישטרה אם אני לא יעזוב. כמובן שלא עזבתי עד שאני יוכל לדבר איתה,בסוף לא היה לה ברירה והיא פתחה לי (האמא של החברה לא הייתה בבית) היא שאלה מהא ני רוצה ואמרתי לה שאני רק רוצה לדבר איתה ולעזור לה" היא אמרה"אני לא צריכה עזרה מה את חשה את עצמך אמא טובה יא מיתעללת,עזבי אותי בשקט או שאני מזמינה מישטרה" מה לעשות ? האם להזמין לבת שלי מישטרה או לנסות שוב לדבר איתה ? בבקשה תעני כמה שיותר מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה.

הוספת תגובה

• הבת שלך קטינה?

נוי
    24/09/2010

בואי נתחיל בזה שאם הבת שלך קטינה את יכולה לתבוע את המשפחה שלא מאפשרת לך להכנס ולראות אותה כי את אחראית עליה לפי חוק.

נמשיך בזה,שתתקשרי לעמותת 'אל-סם' ותתיעצי איתם מה לעשות.
    תבקשי להפגש עם עו"ס ואם מצבכם הכלכלי מאפשר זאת,עם פסיכולוג/ית(אפילו לשם התייעצות שלכם ההורים בלבד) ובעזרת כללל המשאבים האלו תחליטי מה הכי נכון לעשות.

מקווה שתחזיקו מעמד,
    אל תוותרו על הבת שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.

לירון.
    25/09/2010

בחודש הבא הבת שלי בת 16.
    פנינו ל"אל סם" והם אמרו שקבוצת גמילה לא תעזור לה אלה רק טיפול פסיכולוגי ושילוב קבוצת גמילה. הם אמרו שבישביל זה חייבים הסכמה שלה ושהיא תבוא לטיפול הפסיכולוגי ולקבוצת הגמילה,אם היא לא תיתעשת על עצמה אין הרבה מה לעשות."

אני ובעלי יכולים לנסות ליתבוע אותה אך מצבינו הכלכלי לא מאשפר עורך דין והוצעות מישפט.

לחברה הכי טובה של יש אחות שהיא פסיכולוגית פנינו אליה והיא אמרה :"אתם צריכים לתת לה להרגע ואז היא תתחיל להיתגעגע אליכם ואולי תחזור. אם זה לא עוזר לא תיהייה לכם ברירה אלה לקחת עורך דין מיטעם המדינה. אמרתם שהיא אומרת שאתם היתעללתם בה ? (כן) כניראה שהיא משקרת בישביל להישאר אצל החברה ולנהל עורך חיים חופשי ביותר שמאפשר לה לעשן לקחת סמים ולקיים יחסי מין ככול שהיא רוצה. אך מה יש מצב שאולי ההיתנהגות שלכם ניראת לה כמו היתעללות אפילו שכמה גומרים מיקצויים שאני יביא יגידו לכם שאתם לא היתעללתם בה. אני חושבת שאם העצה שלי לא תעזור לכם לא תייה לכם ברירה ותיצתרכו ליפנות לבית המישפט לקבלת החלטה מישפטית החלטית. במיקרה וגם ההחטלה המישפטית לא עוזרת והיא ממשיכה לנהל עורך חיים כזה תיצתרכו לקחת אותה לאישפוז." זה מה שהפסיכולוגית ענתה לי.

בקשר להריון שלה יצא שזאת הייתה טעות והרופא בטעות דיווח לה ולא לנערה אחרת.

בבקשה תעזרו לי ולבעלי אנחנו מיואשים ביותר אני ובעלי לא יושנים כבר כמה ימים בבקשה תעזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מודאגת

אייל קנדינוף
    25/09/2010

אם מעורבים סמים יש לערב את המשטרה ההקדם האפשרי ולדאוג לכך שבתכם תועבר למוסד סגור לפני שיהיה מאוחר מידי, במקביל יש להגיש תלונה במשטרה נגד האם שמאפשרת פעילות לא חוקית בביתה.
    המצב לא טוב ולכן יש לקחת יוזמה ולזוז. קודם משטרה, אחר כך רווחה, לפתוח תיק ולספר להם הכול. לדרוש שהבת תוצא מהבית ותעבור למוסד סגור לצורך גמילה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הינה מה שאני ובעלי עשינו :

לירון.
    25/09/2010

בעלי היתקשר למישטרה כמו שאמרת,המישטרה באה לאם הביתה וזה מה שקרה: המישטרה דפקה בדלת,האם פתחה הם ערכו חיפוש בסלון באמבטיה בחדר האם שהגיעו לחדר של ביתי ושל חברה שלה החדר היה נעול המישטרה דפקה ולא ענו לה היה נידמה לי ששמעתי את ביתי בסופו של דבר המישטרה הביאה פורץ , הם פתחו את הדלת וגילו את ביתי מקיימת יחסי מין אם נער המישטרה הוציאה אותם החוצה לסלון ועשתה חיפוש בכול החדר. זה מה שהם מצאו: מריחיאונה קקואין עוד כמה סוגים של סמים,6 חפיסות סיגריות חצי גמורות מזרק של סמים וקש להסנפה,גלולות נגד הריון וחבילת קונדומים המישטרה הורתה לביתי ולחבר שלה להיתלבש ולבוא לחקירה וגם לאם ולנו אותי ואת בעלי שיחררו מוקדם וביתי וחבר שלה עדיין בחקירה והאם גם סיפרנו לשוטר על החברה והם איתרו אותה ועכשו גם היא בחקירה השוטר היתקשר אלינו ואמר שביגלל שביתי היא קטינה היא, חבר שלה וחברתה ישלחו למוסד גמילה מסמים מאלכהול ומיחסי מין. ביתי וחבר ששלה וגם חברה של ביתי נימצאו בהשפעת סמים ואלכהול ולכולם היה ריח של סיגריות. האם עשיתי בסדר ? למה אני מרגישה כול כך מוזר ויש לי צורך ליבכות כול הזמן ? האם מצבו של הנוער בימינו באמת כזה ? או שזה מיקרה חד פעמי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא מודאגת

אייל קנדינוף
    27/09/2010

שלום לך שוב
    אני שמח שקבלת את הנחייתי. את יכולה להיות גאה במעשך מאחר ועצרת הידרדרות שאני לא רוצה לחשוב לאן הייתה מגיעה. 
    העובדה שנמצאו סמים קשים בדירה מעידה שהבעיה שאליה בתך נקלעה חמורה ונדרשת התערבות של הרשויות. אין על מה להצטער, עשית את הדבר הנכון בתור אימא. להעלים עין היה גוזר את דין בתך לאבדון.
    לגביך:
    את חייבת, אבל חייבת לגשת לרופא המשפחה שלך ולקבל הפנייה לפסיכולוג שיעזור לך להבין את הסיבות והגורמים שהביאו לדרמה הזו שעוד תימשך. זכרי שבתך עוד זקוקה לך, אך היא זקוקה לאם חזקה שיודעת מה קורה!!!!
    יהיה כדאי שגם בן זוגך יצטרף.
    בהצלחה 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו