חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה
    חסוי
    25/09/2010

שלום,
    יש לי חברה טובה מאוד שכיף לי לבלות איתה.
    לא מזמן הכרתי ילדה שמאוד ניסתה להתקרב אלי והצליחה.. היא הפכה להיות חברה קרובה שלי ואחרי כמה זמן גם של החברה הטובה שלי ופתאום שהן נהיו קרובות היא שכחה ממני.. ובכלל נתנה לי הרגשה שהיא ניסתה להיות חברה שלי רק בשביל להתקרב לחברה השנייה שלי. בזמן האחרון הן קרובות בהכל ואני נשארת מאחור.
    גם הילדה הזאת אוהבת לבוא אלי ולספר לי כמה היא נהנת לבלות עם החברה שלי,כאילו בכוונה להציק לי.
    אני מרגישה שהילדה הזאת מרחיקה אותי מהחברה הטובה שלי..
    אני יודעת שיש לחברה הטובה שלי גם חלק בזה ודיברתי איתה על זה והיא אמרה שזה ממש לא נכון אבל אני מרגישה ככה! ואני ממש לא רוצה שנתרחק כי היא חברה מאוד קרובה שלי ואני לא רוצה לוותר עליה בקלות...
    מה אני צריכה לעשות?
    תעזרו לי בבקשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה

הוספת תגובה

• חברה

אייל קנדינוף
    27/09/2010

שלום לך
    את מרבה להשתמש בהגדרה של החברה הטובה שלי. את בטוחה שאת צודקת? חברה טובה לא מפעילה מניפולציות כדי להרחיק חברה אחרת!!!! הצעתי היא כדלקמן:
    התקררי ביחס לשתיהן, לא לנתק קשר אלא פשוט להתמקד יותר בענייניך, כך תוכלי לדעת בוודאות מי מהן באמת חברה טובה. והיה וחברתך הראשונה תבחין בריחוקך ותשאל לפשר הדבר ותיזום התקרבות אז תדעי מה שנכון. וזה אותו הדבר גם לשנייה .
    בהצלחה 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה - המשך

חסוי
    27/09/2010

שלום,
    החברה הטובה שלי היא לא זאת שמנסה להפריד את החברה השנייה ממני אלא בדיוק ההפך.בכל מקרה כבר ניסיתי כמה פעמים לתפוס מרחק מהן והחברה הטובה שלי היא היחידה ששמה לב לכך שאני מתרחקת ולא הבינה למה. הסברתי לה את הרגשתי והיא אמרה שהיא תנסה להשתנות אך דבר לא השתנה..
    מה עלי לעשות?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

מישהי.
    28/09/2010

אני ממש מבינה אותך.
    ואת יודעת יכול להיות שהחברה הטובה שלך כבר ממש התחברה לשנייה ובמקביל רוצב גם אותך,ויש לי שאלה את מסתדרת עם הילדה השניה?
    ועוד משהו...אני הייתי במצב מסובך עם עצמי גם עם חברה טובה שלי,אני חושבת שהלכתי לכול הפורומים האפשריים לא ידעתי מה לעשות.ופשוט בחופש הגדול ישבתי עם עצמי והחלטתי מה נכון לי מה עדיף לי ועכשיו באמת שטוב לי.אם בפורום אומרים משהו אחד ואת אומרת משהו אחר,את צריכה פשוט להקשיב לעצמך.
    מקווה שעזרתי...

מישהי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

אייל קנדינוף
    28/09/2010

היי שוב
    אני ממש רוצה לחזק את זאת שכתבה אחרי, אם את מרגישה שהעצות שלנו ה "מומחים" סותרות את תחושות הבטן שלך, אז זה בסדר ותקשיבי לקול הפנימי שלך.
    לענייננו:
    יכול להיות שהחברה הטובה הראשונה נמצאת במצב לא נוח בגלל שהיא נקרעת בינך לבין החברה החדשה?
    תני לה זמן ותני לה את ההרגשה שאת לא מוותרת עליה.
    בנוסף נסי ליזום פעילויות משותפות לשלושתכן כך שאולי תיווצר חבורה חדשה וחזקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו