מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי שוב.לירון.26/09/2010
ביתי וחבריה נישלחו למוסד סגור שמשלב גמילה מ סמים סיגריות יחסי מין ואלכהול ולמידה חינוכית. הם עשו להם מיבחן אי קיו והיתקשרו לדווח שרמת האיי קיו של ביתי מאוד נמוכה הם שאלו איפה היא למדה וסיפרתי להם הכול. הם אמרו שהיא תיצתרך להשקיע הרבה מאוד. שהיה לקבוצת הגמילה מעישון מיפגש הם ביקשו מימנה להודות שהיא מכורה,היא הודתה אך אמרה שהיא לא רוצה להיגמל שזה כיף לה. אחרי חצי שעה היא נייתה עצבנית בלי סיגריה וזרקה כיסא על המדריך הם הזריקו לה חומר שינה שהיא קמה מהשינה היא שוב הייתה עצבנית. אני מאוד מודאגת לגבי מצבה (האחות דייוחה לי שניראה לה שביתי והחבר שלה הלכו לשירותים ביחד וקיימו יחסי מין) איך אני יכולה לעזור לה להיגמל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
אייל קנדינוף27/09/2010שלום שוב
את לא יכולה לעזור לה להיגמל, זו משימה של הרופאים והאחיות במרכז הגמילה שבו היא נמצאת. התרכזי בהתחזקות שלך לקראת היום שבו היא תחזור הביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב הישתפר קצת.
לירון.27/09/2010היום היה סוג של מיפגש בישביל ליראות מה הנערים והנערות למדו ההורים אמורים להיות מעורבים בזה. שהגיע התור של הבת שלי היא אמרה :" אני למדתי שסיגריות וסקס זה כיף ואני מוכנה להראות לכולם שלעשן זה לא מזיק ולימצוץ לבנים זה כיף." אני ובעלי ושאר ההורים היינו מאוכזבים מימנה (היא נתנה דוגמא לשאר הניגמלים) המדריכה אמרה שהיא מיקרה חד פעמי ועברה לשאר ההורים.
עוד חודשיים יש לביתי יומולדת 17(בהודעה הקודמת רשמתי 16 אך היתבלבלתי במקשים) המדיניות של המוסד הזה אומר שהם לא מחזיקים בני נוער מעל גיל 17 אלה אם כן זה למטרות גמילה מסמים) המנהלת אמרה שלביתי יש חודשיים להיגמל וחודשיים זה הרבה ושהיא תצליח בקשר לסמים היא אמרה שהיא תיצתרך לבוא לפגישות אחרי החודשיים ולהיפגש אם פסיכיאטר ופסיכולוג צמודים שיעזרו לה אם תהליך הגמילה מסמים.
בפגישות האישיות ביתי אמרה שאחרי שהיא תעבור את גיל 18 היא תעשן תישתה ותעשה סקס כמה שהיא רק רוצה ושהיא תגור איפה שהיא רוצה המילים שלה מאוד הפחידו אותי (במיוחד החלק שהיא תיגמל מסיגריות במאת אלה רק תזייף את עצמה ניגמלת בישביל לצאת מישם מהר האם אני צריכה לספר למנהלת המוסד (אפילו שביתי יכולה להכחיש הכול ולהראות שוולה,היא משקרת בצורה מאוד אמינה.) או להיתעלם מיזה ולתת לה לעשן,לישתות אלכהול וליגרום נזק לחייה.
עוד דבר מדאיג שמנהלת המוסד אמרה הוא שהסיכויים שהצבא יקבל אותה הם קלושים מאוד היא אמרה שמי שנימצא פה ביגלל סמים לרוב לא מיתגייס (כולל מי שעל אלכהול) רק המחשבה על זה שביתי לא תיתגייס לצבא ותיתרום מחלקה עושה לי רע בלב.
עוד שאלה קטנה שהייתי במוסד בפגישות של מה שלמדו במוסד היו הרבה נערים ונערות במצב כמו של ביתי ואפילו יותר גרוע (פגיעה עצמית וכו') המיספר של הנערים והנערות היה גבוה מאוד מעל המצופה האם באמת זהו המצב במדינה או שאני מדיימיינת שהלכתי ברחוב ראיתי ילדים בני 10 מעשנים נרגילה (ולפי מיטב ידיעתי נרגילה מסוכנת מסיגריות בהרבה) איך הגענו למצב כזה שאני רואה ילדים בגיל של ביתי או פחות שיכורים מיתנדנים ומקיימים יחסי מין על ספסל רחוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)