מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגתאור27/09/2010
ביתי בת 12.5 קיבלה מחזור לפני חודשיים.
אתמול גיליתי דרך הפייסבוק שחבר מהכיתה הציע לה חברות והיא נענתה בחיוב
היא ביתי הבכורה אין לי מושג איך מתמודדים עם הדבר הזה,האם לדבר איתה על זה,האם להניח לה ואם כן איך לגשת ולדבר איתה על זה כדי לא לפגוע בה ולא להוריד לה את הביטחון העצמי
אני חייבת לציין כי ביתי מאוד מאוד רגישה וביישנית והיא לא מספיק חופשייה איתנו והייתי רוצה לשנות את זה כדי לתת לה ביטחון שלא משנה מה יקרה יש לה אותנו,תמיד נהיה כאן בשבילה ואני מאוד מאוד רוצה שתהיה פתיחות בינינו על הכללללללל
עזרהההההההההההההההההההה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
אייל קנדינוף27/09/2010שלום לך
נראה לי שהקושי נמצא אצלך, יהיה מומלץ לרכוש את הספר איילת מקבל ולקרוא אותו ואחר כך להעבירו לבתך.
במקביל, קבעי יום קבוע בשבוע שבו את ובתך מבלות יחדיו. סרט, הצגה, בית קפה, קניות.... במהלך הבילויים הללו התקרבי אליה והגישי לה את נכונותך להיות שם בשבילה בכול מצב. צרי חמימות אנושית בנכן וספרי לה על חוויותיך כשהיית בגילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)