עוררות מינית בבן נוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוררות מינית בבן נוער
    צוף
    02/10/2010

שלום רב, אני אם לבן 13, נער רגיש ועדין שהחל את ההתבגרות המינית שלו בתקופה האחרונה. בחודש האחרון אני שמה לב שיש לו זיקפה בסיטואציות שבהן אני מעורבת, כגון כאשר אני יושבת והמכנסיים חושפים מעט ישבן, או אם במקרה ראינו תוכנית טלוויזיה בחדר ההורים על המיטה. הדבר מביך ומטריד אותי, ואני מעוניינת לדעת האם זה טבעי ובגיל הזה כל דבר יכול לגרום לריגוש או שזו "סטיה". אני כבר מנסה להמנע ממגע גופני, אפילו טריוויאלי איתו, וחבל לי. יש לציין שהוא ילד חם שעוד מאפשר גם לסבא ולסבתא לחבק אותו ומחזיר בחום. האם יש מה לדאוג מהעוררות המינית הזו כלפיי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוררות מינית בבן נוער

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת

שלי ורדי
    03/10/2010

שלום לך, לא נראה לי שיש לך על מה לדאוג, יש עוררות גבוהה בגיל זה, לא בשליטה לפעמים.
    תנסי להימנע מסיטואציות שמביכות אותך בעיקר, ושלא תהיה אווירה מינית כשאתם ביחד, אולי גם אותו מביך, את יכולה לחבק אותו, הוא ירגיש מתי זה חיבוק ללא שדר מיני ורק חיבוק רגשי. כדאי שלא תפסיקי, כי עצם ההפסקה בחיבוקים גם פוגעת בו, אל תשכחי כי הוא צריך את זה, הוא ילד חם ועדיין בן 13, וגם משדרת לו את המבוכה שלך.
    אם את מרגישה שהתופעה נמשכת, תתייעצי בפורום של תופעות מיניות.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי לגמרי

מתבגר
    04/10/2010

זה קורה גם לא רק בעת ריגוש מיני אלא סתם ככה בלי סיבה מיוחדת, ואני בספק אם זה קשור אלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו