מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה....חני06/10/2010
ביתי בת 13 בחטיבה כיתה ח' אובחנה כלקוית למידה עם עזרה,בזמן האחרון לא מעוניינת ללכת לבית הספר ולא רוצה לשתף אותנו ההורים,איני יודעת מה לעשות,אתמול בערב היא החליטה שלא מרגישה טוב ורוצה להישאר בבית,ביקשתי לקחת אותה לרופא והיא לא מעוניינת,בצורה גסה מבקשת שאני ארד ממנה,והבוקר היא אפילו לא התעוררה ולא הלכה לבית הספר,נמאס לי לריב איתה ואני מאוכזבת והיא יודעת את זה,מה עלי לעשות,אני בייאוש טוטלי,מכל דרך התנהלותה ללא שיתוף ההורים...תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה.... - תגובה
אייל קנדינוף06/10/2010שלום חני
אין ספק שהנערה משדרת מצוקה. אל לך להשלים עם כך. יש להם נטייה כשקשה, פשוט להסתגר כאילו עוד מעט וזה יעבור. הבעיה היא שזה לא יעבור וזה דורש טיפול. אין לי מספיק מידע איך ולמה זה הגיע לנקודה שאת מתארת, אך ברור שהמצב דורש התערבות של אנשי מקצוע כדי לעזור לך לעזור לה.
לפי דבריך, לבתך יש חופש בחירה במקומות לא נכונים, אי אפשר להחליט לא ללכת לבית הספר כי זה נגד החוק. העובדה שהיא יכולה לעמוד מולכם בנושא זה צריכה עדכון. מצד שני חייבים לברר מה קרה ולתת את הפתרון הנדרש כדי שהיא תסכים לחזור לשגרה. כפיה לא תעזור.
כנסי לחדר שלה ואל תצאי עד אשר תקבלי שיתוף פעולה. את אחראית עליה ואת לא יכולה לאפשר לה לנהל את המצב, היא עוד צעירה מידי. או שתסכים להיפגש עם איש מקצוע או שתספר לך מה קורה. ללא צעקות וללא ריבים. פשוט שהייה שקטה עד שהיא תתרצה. קחי בחשבון שזב יכול לקחת זמן אך אל תוותרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)