מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה....חסוייה10/10/2010
הי..
אני בת 13 ואמא שלי תפסה אותי מעשנת...
היא לקחה את זה בצורה מאוד קשה והיא לא מדברת איתי.
ואם היא מדברת איתי היא ליתר דיוק צועקת עלי ומתחילה להתעצבן...
אני מנסה לדבר איתה אבל היא מתרחקת ומתעלמת..
אני מנסה להסביר לה למה התחלתי והיא לא רוצה לשמוע...
אני מנסה להסביר לה שהתחלתי בגללם...
שהכל זה הם אבל היא לא מוכנה לשמוע אותי...
היא אישרה את מה שחשבתי - היא אמרה שהיא ויתרה עלי ממזמן אבל שרק עכשיו היא אומרת את זה...
היא אמרה שהיא לא רוצה אותי....
היא אמרה שאני עבריינית..
מה אני יכולה לעשות כדי ליצור איתה קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה.... - תגובה
אייל קנדינוף10/10/2010אימא שלך לא ויתרה עליך, אין מצב. נראה שהיא מאוד מאוד כועסת עליך וכנראה גם על עצמה. עזבי אותה לכמה ימים, תני לה להתקרר והכי חשוב.... זרקי את הסיגריות, אל תתני לעצמך תירוצים עלובים שזה בגללם. קחי אחריות על גופך וריאותיך הצעירות והעיפי את הסיגריות לכל הרוחות. את לא צריכה אותן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שהיא אשמה
חסוייה11/10/2010היא בעצמה אמרה את זה......
היינו בדרך הביתה והיא ראתה חברה שלא ראתה הרבה זמן
היא שאלה אותה אם אני שלה והיא אמרה לא זאת בת אחותי יש לי אחת קטנה....
לא יודעת אפילו לאיפה להסגביר למה היא אשמה.
אני רק יודעת שאני צריכה אותה והיא לא איתי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שהיא אשמה - תגובה
אייל קנדינוף11/10/2010היי שוב
את מתארת מערכת יחסים בינך לבין אמך שדרושה טיפול. המלצתי לך היא לגשת ליועצת של בית הספר ולשוחח אתה כדי לנסות ולהבין את המצב. אני לא מאמין שאמך וויתרה עליך. יש פה קושי גדול של שתיכן להסתדר יחדיו ולהבין תפקיד של כל אחת. אין פה אשמות, לא את ולא היא, רק בלבול גדול שיוצר מתח רגשי שמשפיע על שיקול הדעת של שתיכן.
גשי ליועצת ושוחחי אתה על כך, אני בטוח שזה יביא הקלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)