ילד מתבגר בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מתבגר בדיכאון
    שי
    11/10/2010

בני בכיתה ט' ומזה כשנה חלה אצלו התדרדרות חברתית המאופיינת בקשרי חברה פחותים.
    בני סובל מרגשי נחיתות קשים וחרף היותו אהוב על הסביבה הוא משדר זאת לחביריו שאט אט נוטשים אותו.
    בעקבות האמור , החל שיחות עם מאמן עפ"י בקשתו (כחודשיים ) ללא שיפור. בתקופת החגים ובעידוד המאמן שלחנו אותו בגפו לטיול בארה"ב לדודתו ומשם הוא חזר שבור לחלוטין.הוא מספר כי התאהב בבת דודתו בת ה 16 וכי חוץ ממנה כלום לא מעניין אותו.
    מזה כשבועיים הוא לא מתפקד כמעט לחלוטין ומבקש שנעזור לו לצאת מהרשתו הנוראית .
    הוא נפגש עם יועצת בית הספר ועם המאמן שלו ושניהם לא ראו סיכון במצבו.
    אנחנו בבית חשים שהילד במצוקה קשה וחוששים לו.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מתבגר בדיכאון

הוספת תגובה

• ילד מתבגר בדיכאון - תגובה

שלי ורדי
    11/10/2010

שלום שי,
    אין מנוס למקחת אותו לפסיכולוג קליני להערכה קלינית או אפילו לאבחון פסיכולוגי מעמיק כדי לדעת איך מבנה האישיות שלו בנוי ומה החסכים שלו. ההיבט של התפקוד גם חשוב לגבי הגדרתו בסיכון, האם יש לו מספיק כוחות אגו על מנת להמשיך ללמוד למשל? או גם שם הידרדר. אתם כמשפחה צריכים ייעוץ והכוונה ויפה שעה אחת קודם לגשת לפסיכולוג אפשר גם דרך קופות חולים או דרך משרד הבריאות. ייתכן שיצטרך גם טיפול תרופתי אך אין לי מספיק מידע בוודאי כדי לקבוע זאת.

בהצלחה רבה ומאחלת הרבה כוחות כדי לעבור את התקופה הקשה הזו

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו