מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מרגישהתותית:)13/10/2010
שאני צריכה את היועצת.
אני בטיפול,פעם בשבוע...אבל זה לא תמיד מספיק.
לפעמים אני צריכה מישהו לדבר איתו ובגלל שמחצית מהיום אני בבי"ס(עד שלוש)
היא סוג של אופצייה.
העניין הוא,שאני מתביישת לפנות אליה.
מעבר לזה,אני לא יודעת מה לספר לה. כי יש דברים שבאופן חד משמעי אני לא אספר.
אני גם לא יודעת איך לפנות אליה ומה לאמר,כי לפעמים פשוט לא טוב לי,אבל אני לא באמת מצליחה לבטא את זה במילים.
חוץ מזה,שקצת קשה לי לפנות אליה והייתי מעדיפה שהיא תקרא לי,אבל כשהיא קוראת לי,או..רק מתכננת לעשות אתת זה אני לא בדיוק משתפת פעולה.
אה כן,ועוד משהו..
באופן לא ברור,ברגע שאני נכנסת לחדר שלה הכל בי משתנה 360 מעלות.
אם בשכבה יש לי את השם של הילדה הכי חכמה,ויפה ובלע בלע...
כשזה אצלה,אני כאילו נמחקת,מורידה את כל המסכות.
ובגלל שהיא היועצת,ואני מוצאת את עצמי לידה לא פעם,אני מרגישה נורא מוזר.
כי כאילו יש עוד מישהו ששותף ל'משחק' שלי..
זה גורם לי להרגיש חשופה נורא,וקשה לי עם זה..
מה אני עושה?
סורי על החפירה וזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגישה - תגובה
אייל קנדינוף14/10/2010היי לך
לא כל כך ברור ממה שאת כותבת מהי השאלה? האם תוכלי להרחיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית..
מתבונן מהצד14/10/2010את צריכה מישהוא בוגר שיאזין לך ויענה לך על שאלות.
ההורים כנראה שלא באים בחשבון מסיבות שלך.
היועצת ציבורית מידי..
יש לך בעיה כי בני גילך לא מתאימים.אולי כמה שיחות עם יועץ/ת מנוסה אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור
תותית:)15/10/2010איך אני פונה ליועצת ומה אני אומרת לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)