מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייחסוייה16/10/2010
היי.
כתבתי פה כמה פעמים, אבל לא ברצף והייתי רוצה לקבל עצות....
כתבתי פה על מה שקרה עם אמא שלי ועם הסיגריות וכתבתי פה על ההפרעות אכילה שיש לי עקב הגירושים המלוכלים שלהם ועל כך שהם שמים אותי באמצע כל הזמן ועל הדבר הכי קשה, התקיפה שעברתי לא מזמן ועל זה שנכנסתי להיריון ושעברתי הפלה ושאמא שלי לא יודעת על זה כלום.
מאוד קשה לי לדבר על זה, ולספר אבל אני ממש צריכה עצות וגם אני מרגישה שאני לא יכולה לסחוב את זה לבד...
שאני חייבת להוריד מזה קצת...
אני לא יודעת מה לעשות...
אני ואמא שלי ממש לא בקשר טוב.
אני מרגישה מלוכלכת...
אבל אני בסהכ ילדה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
אייל קנדינוף18/10/2010היי לך
ללא ספק את עוברת תקופה קשה ומטלטלת שלא כדאי לעבור אותה לבד. יהיה נכון ביותר לגשת לרופא המשפחה שלך ולבקש הפניה לפסיכולוג/ית שתוכל לשוחח איתך על כל מה שעברת כדי להקל במקצת ולהבין את המצב לאשורו. אין סיבה שתרגישי כמו שאת מרגישה. מה שקרה זה לא באשמתך וצריך להבין את זה לעומק. רק כך תתחילי להרגיש הקלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר לר מצליחה
חסוייה18/10/2010אני לא מסטגלת לספר את זה לאף אחד.
היא עסוקה כל הזמן בעצמה ולהטיף לי ולהשוות אותי לאחרים..
אני לא יכולה להכיל את עצמי.
אני מרגישה כ'כ קטנה - 0 אחד גדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר לר מצליחה - תגובה
אייל קנדינוף18/10/2010יהיה נבון וחכם מצדך לנתק מגע למספר ימים כדי לראות עד כמה הקשר הזה חשוב לה.
והיה והקשר הזה לה חשוב לה- אז המבין יבין!!!! ולא משנה עד כמה היא מקובלת. ויש לך מזל גדול שגילית זאת עכשיו כי לא תצטרכי להשקיע יותר מאמץ ותשומת לב. והיה והקשר כן חשוב לה, תצטרכי לאסוף אומץ לב ולהעמיד אותה במקומה ביחס לקשר ולהדדיות שאת מצפה ממנה אליך וממך אליה.
אין מצב שאני הייתי מסכים לשהות בחברתו של מישהו שהוא כל כך מרוכז בעצמו, זה פשוט משעמם נורא ולא משנה עד כמה הוא מקובל!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה כ'כ לבד
חסוייה18/10/2010היא כל היום עסוקה בבעיות שלה - והיא אומרת שאני הבעיות שלה.
בגלל שהיא תפסה אותי מעשנת היא קוראת לי בעיות.
היא ויתרה עלי.
היא לא רוצה אותי.
היא בעצמה אמרה את זה.
האם אמא באמת יכולה לוותר על הבת שלה?
היא לא יודעת מה עובר עלי.
היא לא יודעת מה קורה לי.
אני כבר לא יכולה עם זה יותר.
הלבד הזה הורג אותי.
אין לי אף אחד שיתמוך, יגיד מילת עידוד.
אני כ'כ רוצה סיגריה אבל אסור, כ'כ רוצה לשתות אבל אין לי איך, כ'כ רוצה לחתוך ולהגיד נמאס - פשוט לברוח!
אני אף פעם לא ידעתי איך להתמוד, תמיד ברחתי.
היא מתביישת בי.
אני מרגישה כ'כ אפס מאופס!
אני לא שווה כלום!
אני סתם עוד איזה מישהי שקופצים עלייה כמו זונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה כ'כ לבד - תגובה
אייל קנדינוף20/10/2010אני לא יכול לעזור לך כמו שהייתי רוצה פה בפורום, אני ממליץ בתוקף בנחישות ובבקשה דחופה אנא ממך, כמו שקופצים למים קרים, על החיים ועל המוות, תפני ליועצת של בית הספר. פשוט כנסי למשרד שלה ותתיישבי ותני לה לעשות את שאר העבודה.
ואני ממתין לעדכון ממך שעשית את זה......
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת כבר מה לעשות
חסוייה20/10/2010אני לא מסוגלת לדבר על זה, אני כ'כ מפחדת.
אני מרגישה בפחד תמידי, ואני לא יודעת אם הוא יעבור.
אני לא מצליחה לתפקד בבצפר, אני לא ישנה כל הלילה וקשה לי להתרכזז ואני נכשלת בכל המבחנים ואמא שלי רק נותנת לי על הראש.
היום חשבתי על היועצת כי הרגשתי שאני אבודה, והיא לא הייתה אז אולי זה סימן שאני לא צריכה לדבר איתה.
אז ויתרתי ולא נראה לי שאני יחזור על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת כבר מה לעשות - תגובה
אייל קנדינוף20/10/2010את תחזרי, ואת חייבת לפרוק מהלב את כל מה שיש לך אחרת תתמוטטי. נסי שוב מחר, ואם היא לא נמצאת,פשוט חכי לה. כנסי לחדרה ותני לה להתחיל את השיחה.
בהצלחה, ועדכני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפיסת כוחות
חסוייה21/10/2010ההתמוטטות הגיעה, היום.
מכיוון שאני בלי סיגריות (הייתי מעשנת בערך 7 או 8 ביום) כבר שבוע קשה לי.
ויש לנו חזרות למופע גדול שאנחנו מקימים ביישוב, שזה חזרות מ3 וחצי עד 12 בלילה כל יום.
היום התעצבנתי על כולם, הרגשתי שאני עומדת ליפול בכל רגע.
יש לי מחר מבחן ולא למדתי כי אני הייתי מפורקת נפשית. וכל היום תסכול ועצבים, וכל הזמן חושבת על איך לא לאכזב אותה כל פעם מחדש אבל אני לא מצליחה.
אני הכי קטנה בהפקה הזאת וכולם מעירים לי על ההתנהגות שלי, אני כל הזמן במגננה על עצמי שזה בעצם אומר תקיפה, וזה יוצא בקללות, סינונים של אמא שלי, וכולם אומרים תכבדי אותה, אמא שלך.
הם עובדים איתי כמעט 4 חודשים והם לא שמים לב שמשהו לא בסדר איתי, אני גם לא מצפה מהם כמו כל אחד שלא שם לב אלי אבל ההערות האלה כואבות לי ופוגעות בי, אני מראה לעולם אדישות, אבל לוקחת ללב.
אני לא מראה פחד, למרות שאני מפחדת מכל צעד של כל אחד.
כשאני רואה מישהו שמפחיד אותי (מבחינה מינית) אני מתחילה לתפוס מרחק, לפחד, ולאכול את הלב.
היום זה היה השיא, אחד השחקנים הראשיים הוא שחקן חוץ (שחקן/זמר של האופרה) הוא מבוגר והיום הוא התקרב אלי ושם עלי ידיים והתחלתי לפחד, אני מפחדת להגיע מחר לחזרה בידיעה שהוא יהיה שם.
אני מצטערת על החפירה כרגע זה המקום היחידי שיש לי לפרוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)