עזררררררררררה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזררררררררררה ...
    חסויה
    17/10/2010

1. אני בת 15 ואני ממש מקנאה בחברה טובה שלי , כל פעם שאני לבד אז לא חושבת שאני כזאת נוראה אבל אז אני רואה אותה ואני רואה כמה שהיא יפה ואני פשוט מקנאה , ניסיתי לחשוב על דברים שאני יותר טובה ממנה בהם אבל היא רוקדת יותר יפה ממני , יש לה שיניים מושלמות , היא חכמה , יש לה ביטחון עצמי יותר גבוה משלי , היא יפה יותר ממני בהרבה ( ישלי עור פנים אדום ואף עקום ) הביא יותר רזה ממני , וכל תכונה טובה טובה שלי היא יותר טובה ממני .. ]:
    2 . יש לי אף עקום וזה מאודש מציק לי כי זה מוזר אבל לא רואים את זה במציאות רק בתמונות ובוידיאו , וזה גם מאוד מפריע לי כי אני רוצה להיות זמרת ושחקנית שמצלמים אותה ואני מממממש מממממש לא רוצה אף עקום !!!!!!!!
    3. בקשר לזמרת אז אני מאוד אוהבת לשיר אבל כל פעם שאני שרה הקול שלי צרוד הוא כבר לא יפה כמו שהוא היה וזה מבבבבבבאס אותי !!!!!!
    4. אני רוצה להיות בעכלת ביטחון עצמי גבוה אבל אני מרגישה שאני לא אוכל להיות כזאת עם אני לא אהיה שלמה עם עצמי .,..
    5. יש לי עור פנים אדמומי מה אפשר לעשות ???
    6. בזמן האחרון ההורים שלי מסתגרים בחדר מהשעה 9 בערב עד 11 אני מבינה שהם צריכים גם פרטיות , אבל כמה זמן מילא חצי שעה , 45 דקות , שעה אבל שעתייייים ??
    אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא נרדמת עד שהם פותחים את הדלת , לא יודעת למה זה נותן לי תחושת ביטחון שאני לא לבד ....... מה לעשות ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזררררררררררה ...

הוספת תגובה

• עזררררררררררה ... - תגובה

אייל קנדינוף
    18/10/2010

שלום לך
    את מתארת תחושות ומחשבות של רבה נערים ונערות בני גילך. מה שנקרא: הדשא של השכן ירוק יותר. הרבה ממה שאת כותבת קשור לאופי החברה שבה אנחנו חיים שמתבסס על תחרותיות ושיפוטיות. אך אני מזכיר לך שכל אדם הוא יחיד ומיחד. אולי כרגע את לא רואה זאת וגם לא רוצה לראות זאת אבל זאת האמת. בסופו של יום אדם לא נמדד לפי יופי שיניו או חלקות עורו אלא על טוב ליבו או נאמנותו לדרכו. אז, עיצרי רגע ושאלי את עצמך: איזה בן אדם את? ישר? נאמן? כנה? טוב? נחמד? אוהב לעזור? או כל השאר מהצד השני?
    את תראי שעם הזמן החשיבויות משתנות ואם זה הרבה יותר נכון להתנהל קדימה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו