שלום אני אבא לשניים ו....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני אבא לשניים ו....
    אביעד
    18/10/2010

ככה אני אבא לשני ילדים הגדול בניהם הוא בן 3 יש לי בעיה כרונית שאני אפ'י לא מתחיל לצאת ממנה כבר למעלה משנתיים שאני מבלה מול המחשב יותר מ 10 שעות ביום ?! ואני לא צוחק זה האמת
    רעייתי מזמן השלימה עם זה וחייה את זה בכייף גם שהמחשב מייצר לי מידי פעם דילים כלכליים משתלמים
    העבודה שלי בכללית היא לא עבודה מחייבת לפי שעות ככה שאני תמיד יכול לשחק
    לא חסר לי כסף ככה שאין לי סיבה להפסיק עם זה
    אבל אני מרגיש הרבה פעמים ריק לגמרי בזכות זה אני לא מסוגל לכלום אני מרגיש מנותק מהילדים מנותק מכולם וחי איכשהו באיזה עולם
    ומה אני עושה 10 שעות באינטרנט??? אפילו אני לא יודע באמת כלום לא מעניין אותי אני סתם מסתובב ומשוטט לי מאתר חדשות לאתר חדשות הרבה יוטיוב וכל מה שקשור לאלקטרוניקה .... אבל גם זה לא מעניין אותי
    אני בסך הכל בן 24 ואני בלחץ על העתיד !!!
    הזוגיות שלי מעולה (או שאני לא יודע מה זה זוגיות מעולה)
    אשמח לקבל איזושהי חוות דעת בנושא איך מתקדמים איך משתחררים מזה ?!
    אני לא מאמין שמחשב זה דבר טוב ואני לא אדם שיכול לשבת שעה וזהו .... אצלי הכל זה פרוייקטים... מה יותר חשוב ? מה סולם העדיפויות ? אולי זה לא רע ואני סתם מרגיש רע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אני אבא לשניים ו....

הוספת תגובה

• שלום אני אבא לשניים ו.... - תגובה

אייל קנדינוף
    18/10/2010

שלום
    אתה מכור לאינטרנט.!!!!
    זרוק את המחשב מהבית, וזהו.
    כל פתרון אחר לא יעזור
    מנסיון רב בטיפול בבעיות מסוג זה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על זה השאלה מה עושים במקום זה

אביעד
    18/10/2010

ואני יעיף ומה אני יעשה אחרי זה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על זה השאלה מה עושים במקום זה - תגובה

אייל קנדינוף
    18/10/2010

טיולים, ספרים, ספורט, עזרה בניקיונות, לימודים, תחביבים, בילויים משותפים, השקעה בילדים מעבר למה שנחשב מספיק, התנדבות במרכזים לאלו שזקוקים לעזרה, ושוב ספורט, טיולים ספרים.......
    לא להשאיר רגע דל של אי עשיה בשלושה חודשים ראשונים. אינטנסיביות של כמו יציאה למלחמה.
    שיהיה בהצלחה כי זה לא הולך להיות פשוט!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו