צריכה כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה כתף
    עירית
    18/10/2010

היי

אנסה להעביר את התחושות שלי... יש לי בן 17 ובן 14 ואני ממש ממש מוטשת.
    אני מסתובבת בהרגשה של "למה זה מגיע לי... מה עשיתי שככה הם מתנהגים..."
    בסה"כ נראה שהם ילדים מחונכים, עם ערכים ורגישים, אבל מוציאים אותי ואת בעלי משלוותנו.
    שניהם רבים על כלום, הבכור עושה קולות מעצבנים, ומנסה להכין שיעורים, השני קם ומבקש שיפסיק, הראשון לא מפסיק, והנה סיבה למריבה...
    הקלסר של הלימודים נזרק על הרצפה, ומפה מתחיל השתוללות רבה.
    כדרך פעולה בעלי, ביקש משניהם להפסיק, ולקח משניהם את ה-ipod
    הראשון השתולל, זרק את התיק, את הקלמר, צרח והתעצבן, השני קיבל את העונש ושתק.
    עד עכשיו הוא לא מבין מה עשה, למרות שהסברנו לו הרבה פעמים על דרך תגובתו. "אבל מה עשיתי?? לא עשיתי כלום??"
    אני חנוקה כבר מהדמעות, ובלי לי לברוח מפה... לא רוצה את המריבות האלה, אני לא בן-אדם רגזן, והם מאלצים אותי להיכנס לתוך זה, ולהיות אדם מריר.
    אני עם דפיקות לב (למרות שאני אמא צעירה) וכל הלילה אני בוכה בתוך הכרית..
    יש לציין ששניהם עם בעיות קשב וריכוז והיפראקטיביות ומטופלים ע"י קונצרטה.

אנא עצה ממכם?! ואולי קצת להרגיע אותי, ואת סערת הרגשות שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה כתף

הוספת תגובה

• צריכה כתף - תגובה

אייל קנדינוף
    18/10/2010

שלום לך
    את מדברת על תחושות ורגשות ומצב נפשי פגיע ומותש. מה שכן היה צריך להיות זה ידע!!!
    ידע שמאפשר להתמודד ולהנהיג בני תשחורת בגיל ההתבגרות, מוצפים הורמונים ושנמצאים בתחרות שאין לה סוף על חשבון ההורים שלהם.
    אתם חייבים לקבל עזרה מקצועית אחרת המצב ילך ויחמיר. כל פעם רף ההצקות יגבה.
    אני מפנה אותך למאמר שכתבתי בדף הפייסבוק שלי בפתקים על גיל ההתבגרות והסכמים, אולי זה ייתן לך זווית חדשה של הסתכלות על כל המצב.
    בנייך לא עושים לך דווקא, וזה לא עניין של מגיע לי או לא. זה פשוט חוסר ידע עדכני לגבי צורת ההתנהלות הנדרשת שהורים זקוקים בניהול והנהגה של נערים בגיל ההתבגרות.
    אז המלצתי,לא להשתהות ולפנות לעזרה כדי לקבל את הכלים הנדרשים שיחזירו לכם ההורים את ההנהגה בבית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני בנים מתבגרים

עירית
    19/10/2010

היי

תודה על תשובתך.
    עם הבן הבכור עד עתה הלכנו לטיפול ב-CBT טיפול התנהגותי קוגנטיבי, לאחר שעשיתי בדיקה הגעתי למטפלת שעשתה עלי רושם טוב, הני היה אצלה למעלה מ-30 טיפולים (המון המון כסף) ולא ראיתי תוצאות ארוכות טווח. לכן הפסקנו.
    עכשיו אנו לאחר חור גדול בכיס מנסים להמשיך ולהתמודד בכוחות עצמנו.
    שלח אלי קישור למאמר בפייסבוק, כי לא מצאתי.
    המון תודה !!
    עירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני בנים מתבגרים - תגובה

אייל קנדינוף
    20/10/2010

שלום לך
    הרי הקישור
    את נכנסת לפייסבוק ומקלידה בחיפוש kandinoff eyal ומשם לפתקים. זה המאמר הראשון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו