מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם ביתייהודית22/10/2010
שלום רב
יש לי ילדה שהיא כיום בת 18 וחודשיים לפני קורס קדם צבאי בחיל האוויר ואחר כך זה הגיוס עצמו. יש לי בעיה איתה. אציין קודם שהיא תמיד הייתה בוגרת, טובת לב, עוזרת נוחה ממש לאאחל לכל אחד בת כזאת נוחה. בעבר בגלל שאני חרדתית לא נתתי לה הרבה לצאת והגבלתי אותה, עד שבעלי היה מתערב ואז היא יצאה ולפעמים אפילו עד הבוקר. הבעיה מתחילה שהיא הכירה לפני שנתיים בחור שהוא כיום בן 21 עדיין חייל. אנחנו לא מרוצים ממנו בגלל שהוא לא למד והבת שלי היא תלמידה טובה, הוא לא עושה כלום עם חייו. בצבא הוא ג'ובניק והוא החליט שהוא ידרוש לעשות משהו חיוני בצבא ואז נתנו לו קורס של חשמל רכב. נודע לנו שהוא החליט לעזוב את הקורס באמצע ובכלל הוא צובר חובות בכל חברות הפלאפונים, הוא לא מחזיק מעמד במקומות עבודה לאורך זמן, כי הוא גם היה עובד לאחר שקיבל אישור מהצבא כדי לכסות את חובותיו. לא ראינו שום דבר רציני אצלו . וכשבעלי אמר לו שחבל שעזב את הקורס לפחות שיהיה לו תעודה הוא אמר שעדיף לו ללמוד, ולהגיע גם לאוניברסיטה בקיצור הכל בולשיט אצלו - זה מה שראינו במשך כל החברות שלהם. דיברתי עם הבת שלי הרבה פעמים עליו, גם בצורה יפה וגם במריבות וגם בעלי שהיא מאוד אוהבת אותו אמר לה בצורה יפה שהבחור עצלן וגם האמת שהוא סגור ומאז שהיא איתו נעלמו כל החברות שלה ולא ראיתי שיש לו איזה שהם חברה אולי חוץ משכונת המצוקה ממנה הוא בא. וכמה שאמרתי לה 'דברים הכי הגיוניים והיא עכשיו רואה שהכל נכון היא אומרת לי זה לא בעלי וככה אני רוצה
בעלי אומר לי שאפסיק כבר להציק לה כי זה רק גורם לה להתחבר אליו יותר
מה עושים אודה לעזרתכם יהודית הנואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם ביתי - תגובה
שלי ורדי26/10/2010שלום לך,
אני מבינה ללביך, משהו באופי בין שניהם לא מתחבר ולא מסתדר לכאורה, אך כנראה לבתך יש סיבות סמויות מן העין בגללן היא נמצאת בקשר עם בחור שלא מתאים לה. אני גם מסכימה עפ בעלך שבמצב שנוצר, כשהיא נלחצת על ידך היא לא מסוגלת לקבל החלטות בכוחות עצמה ולראות את התמונה באופן בהיר. אני מקווה שההתנסות שלה בצבא והחיבור שלה עם אנשים איכותיים תוביל אותה בעתיד למסקנה שאת הגעת אליה לפניה. תתני לה קצת מרווח, תפסיקי להתייחס לנושא, לדעתי היא תבין מה טוב בשבילה. העובדה שאת "מציקה" לה לכאורה ייתכן שגורמת לה להתנגד אלייך ולהיות "עיוורת" למצב היחסים שלה עם הבחור.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)