מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף צריכה עצה איך להגיבאליה27/11/2007
קיבלתי טלפון מהיועצת על כך שבתי מעשנת ושותה אלכוהול. הדווח הגיע מהחברות שלה למחנכת.
עכשיו, אני יודעת שהיא מעשנת, ואמרתי לה שאני יודעת והסברתי שאני נגד.
לגבי האלכוהול, אני יודעת בוודאות שכשהיא בא הביתה מהיציאות , והיא חוזרת בסביבות 10 בערב אם זה יום חול, וגם אם היא חוזרת מאוחר ביום שישי, אני תמיד רואה איך היא חוזרת.
היא אף פעם לא שיכורה.
מה שכן, אני לא יכולה לדעת לגבי הפעמים שהיא נוסעת לישון אצל החברות.
איך אני אמורה להגיב? חשוב לציין שהילדה מאוד רגישה, ואסור לצעוק עליה, או להפעיל לחץ כל שהוא. היא ישר נסגרת בתוך עצמה... מה אני עושה? מצד אחד חשוב לי מאוד שהיא תדע שאני סומכת עליה, מצד שני, היא לא צריכה לקבל איזה עונש על זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
רוחלה27/11/2007תודה ענת.
ננהג על פי עצתך.
אשמח לעדכן אותך ואולי אף לפנות אליך ישירות להדרכה בעתיד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאליה
ענת זפרני27/11/2007בת כמה בתך? יש הבדל עצום בין ילדה בת 14 לבת 17
באופן כללי היא חצתה גבול שמבחינתך = סכנה בריאותית.
נקודה.
הרגישות שלה לא יכולה להפוך להגנה שלה.
במקרה הזה חייבים לכנס אותה לשיחה מאוד רצינית - ולאמר את האמת.
"היועצת התקשרה נודע לנו ש... ב ג ל ל שאנחנו סומכים עלייך אנחנו רוצים לשמוע מה באמת קרה
ואם קרה - תקבלי עזרה
אם היא מכחישה
אין דרך אלא למנוע ממנה לצאת לפחות לשבועיים עד שתערכו שוב שיחה
אם לא הולך
נא לפנות לייעוץ
בהצלחה
ענת זפרני
050-7928420* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)