מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כמעט בת 14 !חסויה30/10/2010
1 יש לי אף עקום וזה מאוד מציק לי כי זה מוזר אבל לא רואים את זה במציאות רק בתמונות ובוידיאו , למה להאמין ??
2. יש לי עור פנים אדמומי מה אפשר לעשות ???
3. בזמן האחרון ההורים שלי מסתגרים בחדר מהשעה 9 בערב עד 11 אני מבינה שהם צריכים גם פרטיות , אבל כמה זמן מילא חצי שעה , 45 דקות , שעה אבל שעתייייים ??
אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא נרדמת עד שהם פותחים את הדלת , לא יודעת למה זה נותן לי תחושת ביטחון שאני לא לבד ....... מה לעשות ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כמעט בת 14 ! - תגובה
שלי ורדי31/10/2010היי,
לגבי עקימות באף, קודם כל את שייכת לחברה טובה של אנשים שבגיל ההתבגרות שלהם חשבו שיש להם אף לא טוב, גם כאלה שיש להם באמת אף טוב, זה סמל לכך שלא מרגישים מספיק טוב עם הנשיות וגבריות שלהם (קורה גם אצל בנים..). לגבי אף עקום, קורה שבתמונות מודגש יתר על המידה בעוד שבמציאות לא, יש לזה הסבר מסוים שאני לא זוכרת כרגע. אך הכי חשוב זה במציאות נכון?
לגבי עורא אדמומי,האם זה כל כך רע?, תתייעצי עם אמך או עם קוסמטיקאית. לא נראכה שזו סיבה מספיק חשובה שתפריע לך בחיים ובהופעה.
את דואגת ביחס להתנהגות ההורים, ל שאולי יש בעיות ביניהם, בזוגיות שלהם? זה באמת נדיר שהם מסתגרים בשעות הערב ומשוחחים. תשאלי בעדינות. נראה שהם מנסים לא לערב אותך ואת אחייך בבעיות ובמצוקות וזה לזכותם. אולי כך הם מגינים עלייך.. אפשר לראות את זה גם מזווית כזו. אם זה מפריע לך מאד ואת מרגישה בודדה ולא מוגנת, תשתפי את אמא, ותעזי לשאול בעדינות האם יש מקום לדאוג ושהיה עושה לך טוב אם הייתי יודעת בערך על מה מדובר.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...
חסויה31/10/2010תודה רבה עזרת לי מאוד...
אבל אני עדיין לא מבינה איך האף קשר למיניות ?
בקשר להורים שלי אני לא חושבת שהם רבים אני חושבת שזה ההפך , ואני לא מבינה למה כל יום זה ככה ....
אני שמחה שהם מנהלים קשר זוגי טוב אבל למה כ'כ הרבה זמן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ... - תגובה
שלי ורדי31/10/2010היי שוב, לגבי ההורים אין לי מושג, אולי קודם היה להם משבר בזוגיות ומנסים לתקן ונמצאים בירח זמן מחודש? את לא יכולה לשאול את הורייך , את אמך, קצת תמוה לי שבשעות הערב נסגרים בחדרם ומה אחרי כן. הם קמים או ממשיכים לישון? ואם את צריכה משהו הם לא מגיבים אלייך? או מישה מצלצל בשעות האלה ומבקש אותם... האם הם עונים? אין לי תשובה או השערה למה שקורה.. החשוב שלך זה מפריע כי יש הסתרה מסוימת ושינוי מהשגרה הקודמת בבית, וכדאי שתבקשי בעדינות הבהרות. בכל זאת זה קצת נוגע בך, את ביתם, ואת צריכה אותם עדיין. ייתכן והחליטו לקחת את הזמן לעצמם בערבים.
לגבי האף -בפסיכולוגיה הינו סמל מיני, מסמל תכונות כמו יצריות מול עדינות, גבריות, אסרטיביות. למשל אף דדול אצל בנות שלא גיבשו זהות נשית עדיין, עלול לערער את ביטחונן כי הן חושבות שהן גבריות מדי ואין להן נשיות מעודנת.
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה31/10/2010אני לא חושבת שזה בגלל שהיה להם משבר או משהא כזה , בדרך כלל לא מתקשרים בשעות כאלו , אבל אני צריכה משהוא אזהם אומרים לי רגע ואחרי כמה דקות הם באים , כשהם בחדר הם מתקלחים ואני יודעת שהם צריכים פרטיות וגם שלהם יש מינות אבל אני לא מבינה למהזה לוקח להם שעתיים .
ואני בטוחה שזה לא בגלל ריב הם תמיד מתנהגים באהבה אחד לשני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)